Türk televizyon dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev karakteriyle büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Ancak bu sefer Uzman'ın gündem olmasının nedeni, dizi performansı değil, sosyal medyada paylaştığı cesur pozları oldu. Ünlü oyuncu, ışıltılı ve süper mini bir elbiseyle verdiği pozlarla takipçilerini büyüledi.

Saçı ve makyajıyla da tam puan alan Uzman'a sosyal medyada 'Tüm kıyafetleri güzel taşıyor', 'Gerçekten alev alev', 'Bu güzellik halis mi?', 'Yine harika görünüyor' gibi olumlu yorumlar yağdı. 26 Eylül 1984 İstanbul doğumlu olan Müjde Uzman, kariyerine mankenlik ve modellik yaparak başladı ve daha sonra Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Elite Model Look yarışmasında birincilik kazandıktan sonra kurumsal sektörde çalıştı ve Dream Tv ile Mtv'de VJ'lik yaptı.ekran-goruntusu-2024-01-19-180001

Uzman, oyunculuk kariyerine 2008 yılında "Paramparça Aşklar" dizisi ile başladı ve o zamandan bu yana başarılı projelerde yer aldı. Müjde Uzman'ın bu son paylaşımı, hem oyunculuk yetenekleri hem de tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ettiğini gösteriyor.

ekran-goruntusu-2024-01-19-180012

Editör: EDİTÖR - 3