A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızlarından Zehra Güneş, hem sahadaki başarıları hem de özel hayatıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Popüler sporcu, sadece performansıyla değil, güzelliğiyle de herkesin ilgisini çekiyor. Sosyal medyada aktif bir şekilde yer alan Güneş, paylaşımlarıyla binlerce beğeni ve yorum alıyor.

Son olarak Vodafone Sultanlar Ligi'nin 40. yılı için düzenlenen bir etkinliğe katılan Zehra Güneş, davet tarzıyla yine göz kamaştırdı. Etkinlikteki saçı, makyajı ve kıyafetiyle geceye damgasını vuran Güneş'e, sosyal medyada 'Yine harikasın', 'Dünyanın en güzel kızı', 'Bu güzelliğin halis mi?' gibi iltifat dolu yorumlar yapıldı.

ekran-goruntusu-2024-01-19-175111

ekran-goruntusu-2024-01-19-175057

1999 İstanbul Kartal doğumlu olan Zehra Güneş, voleybola 12 yaşında VakıfBank'ta başladı. Kısa süre içinde yıldız kategorisinde ve gençlerde Türkiye şampiyonlukları yaşayan Güneş, ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kiralık olarak forma giydi ve bu süreçte de şampiyonluklar elde etti. Milli takım düzeyinde de başarılı bir kariyere sahip olan Güneş, Yıldız Milli Takımı, Genç Milli Takım ve 23 Yaş Altı Milli Takımı ile önemli başarılar elde etti. Bu özel gece, Zehra Güneş'in hem sporcu kimliğine hem de tarzına dair farklı bir yönünü gözler önüne serdi.

Editör: EDİTÖR - 3