4 günlükken terk edilen Mürvet Yaren, biyolojik ailesini bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Programda yaşananlar ise büyük bir aile dramasını gözler önüne serdi.

Mürvet Yaren’in biyolojik ailesini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programı takipte kalmaya devam edecek. Mürvet Yaren’in babası kim? İşte Müge Anlı’da ortaya çıkan olayın tüm detayları…

MÜRVET’İN AİLE ARAYIŞI

Müge Anlı, bir aile dramını daha ekranlara taşıdı. 19 yaşındaki Mürvet Yaren Der, 2005 yılında Çekmeköy’de bir apartmanın kapısına bırakılmıştı. Mürvet’i, Recai Bey adlı bir vatandaş bulmuştu. Recai Bey, Mürvet’i iki gün evinde misafir ettikten sonra, jandarmaya teslim etmişti.

Mürvet, daha sonra koruyucu aile yanına verilmişti. Mürvet, Müge Anlı’nın programına katılarak, biyolojik ailesini bulmak istediğini söyledi. Mürvet, kendisini bulan Recai Bey’in babası olabileceğini düşündüğünü de belirtti.

Gson

AÇIKLAMALAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR

Mürvet’in aile arayışı, programda çelişkili ifadelerin ortaya çıkmasına neden oldu. Recai Bey, canlı yayına bağlanarak, Mürvet’in kendi kızı olmadığını, eşiyle 2004’te boşandığını, 2006’da Bayburt’a taşındığını ve 4 çocuğuna baktığını anlattı.

Recai Bey, Mürvet’in babası olduğunu kanıtlarsa, onun arkasında duracağını da söyledi. Recai Bey’in abisi Gürbüz ise, kardeşinin yalan söylediğini iddia etti. Gürbüz, Mürvet’in Recai Bey’in kızı olduğunu, eşiyle aralarının bozuk olduğu için bebeği evlatlık verdiklerini ileri sürdü.

İddiaya göre Mürvet’in annesi Fatma program sırasında çelişkili açıklamalar yaptı. Fatma, bebeğin adının Dilek olduğunu, doğum parasının başkası tarafından ödendiğini ve bebeğin şeker hastalığı nedeniyle bilincinin kapalı olduğunu açıkladı. Fatma’nın iddialarına göre bebeği Fatma Demirel isimli bir kadın almış, doğum parasını ödemiş ve kendisine vermemiştir.

Mürvet Yaren Der, biyolojik ailesini bulabilecek mi? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu olayı aydınlatmaya çalışıyor. Programın tüm bölümlerini ATV ve YouTube kanallarından izleyebilirsiniz.