Yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti’de aday belirleme çalışmaları sürerken, Mehmet Yazıcı da aday adayı olduğunu açıkladı.

Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü gibi kritik birimlerde sorumluluk üstlenmiş olan Mehmet Yazıcı, aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Uşak’ta, şehrin kentsel dönüşüm sürecine önemli ölçüde katkı sağlamış bir isim olarak bilinen Yazıcı, Madenli'yi sürdürülebilir ve modern bir belde haline getirme hedefiyle yola çıktığını vurguladı.

Yazıcı, sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Mehmet Yazıcı’nın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kıymetli Madenlili dost ve hemşehrilerim,
Uzun yıllar boyunca Uşak Belediyesi’nde yüksek mimar olarak görev yapmanın onurunu ve birçok önemli projelere imza atmanın gururunu yaşadım.

2 Mayıs 2024 TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var? 2 Mayıs 2024 TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var?

Görevim boyunca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilik anlayışını da içselleştirerek, Türkiye'nin yüzyılına yakışan bir vizyonla hareket etmeyi sorumluluk olarak benimsedim.

Yaklaşan yerel seçimlerde doğduğum, büyüdüğüm şirin beldemiz Madenli’mize yakışır hizmetler sunabilmek için yeni bir yola çıkmanın kararını alarak Uşak Belediyesi’ndeki görevimden istifa ettim.

Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti belediyeciliğinin anlayışıyla, halka hizmet odaklı, şeffaf ve etkili bir yönetim biçimiyle çağdaş belediyecilik standartlarını yükseltmeyi benimseyerek; Madenli Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yola çıkmış olmamın heyecanını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Siz değerli hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekliyor, saygılarımı sunuyorum.”

-    Mehmet Yazıcı kimdir?

Madenli beldesinin sevilen isimlerinden Halil Kara’nın oğlu Mehmet Yazıcı’nın torunu olan Mehmet Yazıcı; 1990 yılında Rize’nin Çayeli ilçesi Madenli beldesinde dünyaya geldi.

Eğitim hayatını Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi gibi saygın kurumları başarıyla tamamlayarak, yüksek mimar olarak nitelikli meslek hayatına adım attı.

Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nde sorumluluk üstelenerek, şehrin kentsel dönüşüm sürecine önemli ölçüde katkı sağladı.

Mehmet Yazıcı, Yüksek Mimar Selda Yazıcı ile evli ve üç çocuk babasıdır.

Editör: EDİTÖR - 2