Afyonkarahisar'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek? Afyonkarahisar'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek?

Ekranların en sevilen programı Survivor 1 Mayıs kim gitti merak konusu oldu. Acun Ilıcalı’nın sevilen programlarından Survivor All Star 2024 son bölüm kazanan kaybeden belli oldu. Yunus Emre, Sercan, Yasin ve Batuhan Dominik’te kalmak için eleme düellosunda mücadele verdi. Bu haftanın eleme adayı olan Sercan ve Batuhan ilk turda kazanıp adaylığını düşürdü. Finalde Yunus Emre ve Yasin kaldı. Peki, elenen isim Survivor kim elendi,? Survivor kim elendi kim gitti son dakika? İşte merak edilen 1 Mayıs Survivor kim gitti sorusunun yanıtı..

G Mhi359 X M A A L6 Mx Jpeg

1 MAYIS SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor’dan kim elendi nefes kesen mücadele ekrana geldi. Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Yasin eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Survivor dün akşam kim elendi sorusunun yanıtı YASİN oldu. Adaya veda eden Yasin, “Sakat sakat 16-17 oyun oynadım. Gerçekten böyle olmasını ben de istemezdim ama gerçekten ayağım gitmiyordu artık. Parkuru kendime ayıp olmasa yürüyerek gelecektim, ancak bu kadar oluyordu.Batuhan’ı tebrik ediyorum beni yendi. Yunus Emre’yi tebrik ediyorum. O da beni yendi. 4-4’e geldi. Oyun uzatmaya gitti ama 4-4’ten sonra artık oyun bitişti. Öne geçmeme rağmen yine olmadı. Ayağım izin vermedi maalesef çok üzgünüm. Buradan arkadaşlarıma verebileceğim en büyük öneri son bir ay çok dikkat etsinler. Son bir ay kalmış sakatlık demeden oynamanız gerekiyor ve çok dikkat etmeniz gerekiyor. Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Hepinizi çok seviyorum. Mavi takımla zaten vedalaşacağım. Kendinize iyi bakın, buraya kadarmış” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi