Pandemi nedeniyle yaklaşık 1,5 yıldır sahnelerden ayrı kalan Çayeli Belediyesi Korosu uzun hazırlığın ardından yeniden halkın karşısına çıktı.

Düzenlenen konsere halkın ilgisi oldukça yoğundu. Salonu dolduran vatandaşlar koronun tüm şarkılarına eşlik ederek eğlenceli vakit geçirdiler.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi konser öncesi yaptığı konuşmada” Koromuz uzun zamandan beridir pandemi nedeniyle sizlerin huzurunda bulunamadı. Bu akşam bu güzel ortamın oluşmasında Kültür ve Turizm Bakanlığımızın maddi desteğinin yanı sıra emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu ve bunun gibi etkinliklerin oluşumunda siz değerli halkımızın katkısı ve katılımı çok önemli. Siz var iseniz bu konserler ve etkinlikler var olacaktır. Aramızda bulunan tüm hemşerilerimize, misafirlerimize hoş geldiniz diyor teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Koro son şarkısını söyledikten sonra Başkan İsmail Hakkı Çiftçi, koroda yer alan tüm arkadaşların nezdinde koro şefi Mine Adıgüzel Bektaşoğlu’na çiçeği taktim etmek üzere Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu’nu sahneye davet etti.

Alemdaroğlu’da koro şefine teşekkürlerini ileterek çiçeği taktim etti.

Gecenin sonunda koro ile birlikte hatıra fotoğrafı çekinildi.

Editör: HABER MERKEZİ