Türk Kızılayı Genel Merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı'nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı'na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmaktadır.

Rize Kızılay Şubesi ve Taşlıdere İlkokulu tarafından koordine edilen Kızılay Haftası programına Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Kızılay Rize Şubesi Başkanı Bahattin Karali, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Taşlıdere İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler ile devam eden program ödül töreni ile sonlandı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür edildi.

Programın ardından Rize Milli Eğitim MüdürüYusuf Tüfekçi, öğretmenler odasında öğretmenlerle tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda öğretmenlerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Tüfekçi öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

Haber:Büşra Bayraktutan