Sema Öztürk kimdir?

Sema Öztürk, 23 Haziran 1977 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü'nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine sunuculuk yaparak başlamış ve Kral TV'de VJ'lik ve sunuculuk görevlerini üstlenmiştir. Sema Öztürk'ün televizyon kariyeri, birçok farklı programı sunmasıyla zenginleşmiştir. "Şaka Gibi", "Ekopazar", "Yabancı Gelin", "Bugün Ne Giysem ( Final)", "Dokun Bana", "Formula 1", ve "2 Oda 1 Salon" gibi programlarda sunuculuk yapmıştır.

Aynı zamanda Sema Öztürk, birçok dizi ve sinema filminde de başrol oyuncusu olarak yer almıştır. "Karadayı", "Hacı", "Melekler Adası", "Kara Melek", "Ayrılsak da Beraberiz", "Meryem" dizilerinde ve " Deli Dumrul" ile "Avrupalı" sinema filmlerinde başarılı performanslarıyla dikkat çekmiştir.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Jülide Toros karakteriyle de tanınan Sema Öztürk, son olarak 2019-2020 yıllarında "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde Damla karakterini canlandırmıştır.

Şimdi ise Sema Öztürk, Kızılcık Şerbeti dizisinde Azra karakterine hayat vereceği için dizi severlerin heyecanını arttırmaktadır. Azra'nın Rahimcan Kapkap'ın hayat verdiği Metehan karakteriyle ilgili ilginç gelişmelerin olacağına dair konuşmalar yapılıyor. Metehan karakteri, önceki bölümde Mihri'nin aşk ilanına olumsuz yanıt vermiş, son bölümde ise Mihri'nin gösterişli halini görünce iltifat etmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ