Program, Çelik'in eşi Seher Çelik'in çaresiz yardım çağrısıyla başladı. 15 Kasım 2023 tarihinde kaybolan Hasan Hüseyin Çelik'in izini süren Müge Anlı İle Tatlı Sert ekibi, 1 Şubat'ta gözaltına alınan Yasin Tıraş'ın itiraflarıyla dehşet verici bir gerçekle karşılaştı.

Çelik'in eşinden 73 gündür haber alınamıyordu ve Müge Anlı'nın programında yapılan açıklamada, Yasin Tıraş'ın evinde yapılan aramada Çelik'e ait banka kartları ve telefonunun bulunması şok etkisi yarattı. Şüpheli Yasin'in ayrıca bir araba kiralayarak Çelik'in hesabındaki 440 bin TL'yi çektiği ortaya çıktı.

Seher Çelik, eşinin kayboluşunu Çelik ailesine bağlamış, ancak Çelik ailesi ise olayın paranın etkisiyle düzenlendiğini ve Hasan Hüseyin Çelik'in öldürüldüğünü düşündüklerini ifade etti. Gelen itirafların ardından, Çelik'in kişisel eşyaları ve kimliği zanlının evinde bulundu. Katilin, Çelik'in parasıyla sevgilisine dizüstü bilgisayar aldığı ve Bungalov’a tatile gittiği de ortaya çıktı. Cinayetin ise Mert tarafından işlendiği belirtildi.

Ankara'da evli ve iki çocuk babası olan Hasan Hüseyin Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde aracıyla birlikte kaybolmuştu. Gözaltına alınan Yasin Tıraş'ın itirafları ve yapılan araştırmalar sonucunda Çelik'in cansız bedeni evinden 12 kilometre uzakta bulundu. Bu trajik hikaye, Müge Anlı'nın programında izleyicilere büyük bir şok yaşattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ