Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği ve Faruk Turgut'un yapımcılığını yaptığı sevilen dizi Kızıl Goncalar, yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizi, Meryem ve Levent'in yaşadığı zorlu mücadeleyi ekranlara taşıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Gelecek bölümde, Levent ve Meryem'in Zeynep'i yurt dışına çıkarmak için verdiği mücadele devam ederken, Suavi'nin yaşadığı kaza herkesi şaşkına çevirecek. Ayrıca, Cüneyd'in içinde bulunduğu duruma çare bulmak için Sadi Hüdayi'nin piknik önerisi ilginç gelişmelere sebep olacak. Piknikte Cüneyd ve Zeynep arasında beklenmedik olaylar yaşanacak.

Levent ve kardeşi Hande ise babaları Suavi ile hesaplaşmaya girişirken, Mira'nın Can ile başını büyük bir belaya sokması dikkat çekecek. Meryem'in Levent'in evini sıcak bir yuvaya dönüştürme çabaları ise bazı kişilerin dikkatini çekecek.

Yeni bölümde sürpriz itirafların ve acı gerçeklerin ortaya çıkacağı kesin gibi görünüyor. İzleyiciler, Kızıl Goncalar'ın 6. bölümünde neler olacağını heyecanla bekliyor.

KIZIL GONCALAR 6. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Editör: HABER MERKEZİ