Hilmi Cem İntepe Kimdir

Hilmi Cem İntepe, 1992 yılında Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde dünyaya geldi. Genç yaşta Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'nde büyüdü ve hayatına adım attı. Dans tutkusuyla öne çıkan İntepe, 17 yaşında Latin danslarına merak sardı ve bu alanda Türkiye Gençler Şampiyonu unvanını birçok kez elde etti. İlk kez televizyon ekranlarında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında dans gösterisiyle izleyicilerin karşısına çıktı ve dikkatleri üzerine çekti.

2013 yılında Survivor yarışmasına katılan Hilmicem İntepe, gösterdiği performansla birincilik tahtına oturdu ve izleyicilerin kalbinde taht kurdu. Ardından, bir kez daha Survivor heyecanına katılarak Survivor All Star'da da boy gösterdi.

Van elektriksiz kalacak! 5 Mayıs 2024 Pazar günü Van'da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak Van elektriksiz kalacak! 5 Mayıs 2024 Pazar günü Van'da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak

Oyunculuk kariyerine de adım atan İntepe, ilk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteriyle yaşadı. Bu deneyimden sonra birçok dizi ve filmde rol aldı. Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi yapımlarda yer aldı ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2016-2017 yılları arasında yayımlanan Bodrum Masalı adlı dizide ise Kelebek karakterini canlandırarak izleyicilerin beğenisini kazandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ