Parti içinde yaşanan dinamizm ve çeşitlilik, Trabzon cephesinde ilginç gelişmelere sahne oluyor. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan'ın liderliğinde, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ve Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın'ın tercihleri, parti içindeki çeşitliliğin bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Koray Aydın'ı Trabzon'daki İYİ Parti Genel Kurulu'nda destekleyeceğini açıkladı. Başkan Bıyık'ın bu tercihi, İYİ Parti'nin Trabzon'daki tek belediyesinin liderinin Genel Kurul sürecindeki katkısını gösteriyor.

Rize Ticaret Borsası'nda yeni meclis başkanı Hasan Kopuz oldu Rize Ticaret Borsası'nda yeni meclis başkanı Hasan Kopuz oldu

Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın ise kendi tercihini Müsavat Dervişoğlu'ndan yana kullanarak adaylık sürecine katkı sağlayacaklarını belirtti. Milletvekili Aydın, yaşanan sürecin parti içi demokrasiye olan inancın bir yansıması olduğunu vurgulayarak, kongrede ne olursa olsun birlik ve beraberliklerinin devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: haber merkezi