Genç Kalp Nakil Bekleyen Esila, Ameliyat Sonrası Yaşamını Yitirdi: Rize'de Büyük Üzüntü Genç Kalp Nakil Bekleyen Esila, Ameliyat Sonrası Yaşamını Yitirdi: Rize'de Büyük Üzüntü

İstanbul'da büyük su kesintisi! İşte 16 Nisan İSKİ Su Kesinti Listesi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'un bazı bölgelerinde su kesintilerinin yapılacağını duyurdu. İşte 16 Nisan 2024  Salı  günü uygulanacak olan su kesintisi ve arıza sorgulama bilgileri:

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında yapılacak olan su kesintileri için İSKİ tarafından aşağıda verilen bilgilere göz atabilirsiniz.

Susuzlukla karşılaşmak istemeyen İstanbullu vatandaşlar için su kesintilerinin hangi ilçelerde olacağı ve süreleri merak ediliyor.

İstanbul'da yaşanan su kesintilerini sorgulamak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

Su Kesinti ve Arıza Sorgulama

Yukarıdaki linke tıklayarak, su kesintisi yapılacak ilçeleri, kesintinin ne zaman başlayacağını ve ne kadar süreceğini öğrenebilirsiniz.

İstanbul'da yaşanan su kesintileri ile ilgili güncel bilgilere İSKİ'nin resmi web sitesinden veya çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz. Su kesintilerinin etkilediği bölgelerde vatandaşların önlem alması ve gereksiz su tüketiminden kaçınması önemlidir.


İstanbul'da hangi ilçelerde su kesintisi yapılacağını öğrenmek için İstanbul su kesintisi bağlantısına tıklayınız.

Kaynak: Haber Merkezi