Rize’de bir iş merkezinde yaşanan hırsızlık olayı sonrası yerel bir gazetenin hırsızlık olayı ile ilgili yayınladığı manşet iş yeri soyulanları hırsız ilan etmesi dikkat çekti.
Mustafa BAYRAK/RİZE
RİZE: Geçtiğimiz hafta Rize de bir iş yerinin soyulmasının ardından yerel bir gazetede atılan manşette iş yerleri soyulanlar hırsız ilan edildi.
Rize Merkezde bulunan bir iş merkezindeki bazı iş yerleri önce ki hafta kimliği belirsiz kişi-kişilerce soyulmuştu. İş Merkezinde yaşanan soygun olayı ile ilgili yerel bir gazetede manşete taşınan hırsızlık olayında iş yerleri soyulan Ömer Ketenci ve Servet Çalık in resimleri yerel gazetede manşete konurken atılan başlıkta ise “ AMAN HIRSIZLARA DİKKAT” denilerek iş yeri sahiplerinin resimleri kullanıldı.
Ömer Ketenci ve Servet Çalık kendilerini gazete manşetine görünce şok olduklarını söyleyerek” Böyle bir başlık olmaz. Bizim resimlerimizi kullanarak Aman Hırsızlara Dikkat deniliyor. Burada bizi hırsız ilan ediyor. Sokakta vatandaşlar bizlere “Aman yanaşmayın iş yerlerimize, Hırsızlar ne haber, Bugün nereyi soyacaksınız” gibi kelimelerle dalga geçiyorlar. Zaten yaşanan Hırsızlık olayında mağdur olduk. Şimdi ise rezil olduk” dediler.
.



Editör: HABER MERKEZİ