Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri ilk bölümünden beri çok konuşulmaya devam ediyor. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve Azem Yücedağ karakteri ile dizinin başrollerini oynayan usta oyuncu izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

ilk 5 bölümü ile hala eşi Handeyi kimin öldürdüğünü açıklamayan Azem 6. Bölümde gerçeği açıklayacak mı? Azem eşi Handeyi öldürmediği halde gerçeği neden saklıyor. İnci Taneleri Azem’in Eşi Hande’yi Kızı Nehir mi Öldürdü? Sır Gibi Saklanan Gerçek Ortaya Çıkıyor

İnci Taneleri dizisi 29 Şubat Perşembe günü 6. Bölümü ile ekranlara gelecek. Cezaevinden çıkar çıkmaz Dilber ile tanışan ve başı ilk günden derde giren Azem, bir taraftan da çocuklarını aramaktadır. Azem’in emniyet müdür yardımcısı olan öğrencisi Erman’ın yardımı ile hem Zahir’in zorbalığından kurtuluyor hem de oğlu Özgür’ün yerini öğreniyor.

Nci Taneleri Azemin Esi Handeyi Kizi Nehir Mi Oldurdu Sir Gibi Saklanan Gercek Ortaya Cikiyor 4

İnci Taneleri Azem’in Eşi Hande’yi Kızı Nehir mi Öldürdü?

Yıllar sonra oğlunun karşısına çıkan Azem oğluna kavuşacağı ilk gün oğlunun vurulmasıyla hüngür hüngür ağlar. Oğlu Cihan (Özgür) iyileştikten sonra onunla gerçeği konuşan Azem annesini kendisinin öldürmediğini derinden söyler. Özgür’ün içi parçalansa da babasının öldürdüğünü inandığı için Azem’e sıcak davranmaz. Ancak Azem hala oğluna annesini kimin öldürdüğünü söylememektedir.

Sır Gibi Saklanan Gerçek Ortaya Çıkıyor

Azem’in kızı Nehir emniyetin araştırmasına rağmen hala bulunamamıştır. Azem ise yıllardır işlemediği suç yüzünden hapiste yatmış çocuklarından olmuştur. İzleyiciler ise senaryoyu hemen tahmin etmeye çalıştı. İzleyiciler Azem’in sır gibi sakladığı olayın gerçeğini çözer. Azem'in kızı nehir bir şekilde annesinin ölümüne neden olur ve Azem olayı üstlenir ve kızının yerine hapis yatar.