25 Vmg3

25. LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT

New York polis departmanında cinsel suçlar konusunda uzman kişilerden oluşan bir ekip, sıradan insanları hayrete düşürecek vakalarla uğraşıyor. Her yeni gün, yeni suçlarla baş etmeye çalışan ekip, aynı zamanda özel hayatlarının dengesini de kurmak zorunda. Her bölümü ayrı bir olaya odaklanan dizi 1999'dan beri yayında.

24 3Vfj

24. THE REGIME

Modern Avrupa'da otoriter bir rejimin saray duvarları içinde geçen son bir yılını anlatıyor.

23 Ctbx

23. YELLOWSTONE

Dizi, Montana'daki en büyük çiftliğin sahipleri olan ve genellikle "Yellowstone" olarak adlandırılan Yellowstone Dutton Çiftliği'nin sahipleri olan Dutton ailesini konu alıyor. 

22 Ah0N

22. CURB YOUR ENTHUSIASM

Curb Your Enthusiasm, her şeye sahip olan bir adamın başına gelen olayları konu ediyor.

21 Dpbk

21. THE ROOKIE

Küçük bir kasabada yaşayan kırk yaşındaki John Nolan’ın en büyük hayali polis memuru olmaktır. Yaşadığı ölümcül kazanın ardından hayallerinin peşinden koşan John, yaşadığı kasabayı terk ederek Los Angeles’a gider. Los Angeles Polis Departmanı’nda göreve başlayan John, çalıştığı birimde orta yaş krizi de dahil birçok farklı sorunla boğuşmak zorunda kalır.

20 Wvea

20. THE WALKING DEAD

Zombi kıyametinin ardından hayatta kalanlar, birlikte verdikleri ölüm kalım mücadelesinde insanlığa karşı duydukları umuda tutunur.

19 Ui8Z

19. HOUSE OF THE DRAGON

House of the Dragon (Türkçe: Ejderha Hanedanı), George R. R. Martin ve Ryan Condal tarafından HBO için yaratılan Amerikan fantastik drama dizisidir. Martin'in Ateş ve Kan kitabına dayanan dizi, Ejderhaların Dansı adı verilen iç savașa giden süreci ve bu iç savaşı ele alıyor.

18 Tzhz

18. GREY'S ANATOMY

Önlerindeki bir sene boyunca, cerrahi bölümünün en başarılı doktorlarından olan Uzman Dr. Bailey'in (Nazi) gözetiminde, doktorluğun her yönünü yaşayan stajyerler hastanenin karmaşasının yanında aşk ilişkilerinde de yeni heyecanlar ve bocalamalarla tanışacaklar...

17 4Vua

17. RESIDENT ALIEN

Peter Horgan ve Steve Parkhouse'un imzasını taşıyan Resident Alien çizgi romanını ekran uyarlaması olan yapımda bir dizi uzaylının dünyaya inmesinin ardından yaşadıkları anlatılıyor. Harry, özel bir görevi yerine getirmek için zorunlu olarak dünyaya gönderilmiştir.

16 Mxti

16. GAME OF THRONES

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır.

15 Fcml

15. AVATAR: THE LAST AIRBENDER

Avatar olarak bilinen bir çocuk, savaş hâlindeki dünyayı kurtarmak için dört element gücünde de ustalaşmalı ve onu durdurmaya kararlı olan acımasız bir düşmanla savaşmalıdır.

14 Olil

14. INVINCIBLE

Invincible, dünyanın en güçlü süper kahramanının oğlu olan Mark Grayson'ın hikayesini konu ediyor. Sıradan bir genç olan Mark'ın hayatı 17. yaşına bastığında bambaşka bir hal alır. O da artık babası gibi bir takım süper güçlere sahiptir.

13 Rwqo

13. MANHUNT

Manhunt, Amerikan başkanı Abraham Lincoln'e düzenlenen ilk suikastın sonuçları ve ona yakın olanların onun ideallerini korumak için verdiği mücadeleyi konu ediyor.

12 Bmlx

12. THE WALKING DEAD: THE ONES WHO LIVE

Andrew Lincoln, Danai Gurira ve Pollyanna McIntosh'un rollerini yeniden canlandırdığı dizi, orijinal The Walking Dead dizisinin sona ermesinden sonra geçiyor.

11 Hduv

11. TRUE DETECTIVE

Dizinin 4'üncü sezonu, Alaska'nın kurgusal Ennis kasabasında geçiyor ve bir araştırma istasyonunda sekiz adamın ortadan kaybolmasının ardındaki soruşturmayı konu alıyor. Bu sezonda Jodie Foster ve Kali Reis, Dedektif Liz Danvers ve Evangeline Navarro rollerinde yer alıyor.

10 Olaf

10. PALM ROYALE

Bir kadın Palm Beach sosyetesinde bir yer edinmek için çalışır ve bu süreçte bunu başarmak için ne yapıp ne yapmayacağını öğrenir. 

9 3Bwe

9. X-MEN '97

Charles Xavier'in Shi'ar ana dünyasına yolculuk yapmak üzere dünyadan ayrıldığı sırada, geride bıraktığı tüm mutantların hikâyelerini sürdürmeyi hedefliyor.

8 Kpzw

8. MASTERS OF THE AIR

 2. Dünya Savaşı sırasında havacılar, cesaret, kayıp ve zaferle yoğurulmuş bir kardeşlik olan 100'üncü Bombardıman Filosu'yla hayatlarını riske atar.7 Nvmq

7. APPLES NEVER FALL

Dışarıdan bakıldığında Delaney ailesi mükemmel görünmektedir. Joy ve Stan Delaney, artık birer yetişkin olan dört çocuklu ebeveynlerdir. Yıllar boyu çalışan Joy ve Stan, hak ettikleri dinlenmenin tadını çıkarmaya ve en iyi yıllarını yaşamaya hazır olarak çok ünlü tenis okullarını satarlar.

6 G0Ip

6. HALO

Galaksi uçurumun eşiğindeyken John, insanlığın kurtuluşunun ya da yok oluşunun anahtarı olan Halo'yu bulmak için bir yolculuğa çıkar.

5 Cqff

5. QUIET ON SET: THE DARK SIDE OF KIDS TV

1990'ların çocuk programlarının toksik ve yozlaşmış dünyasına dair bilinmeyenleri keşfedin. Eski çocuk yıldızların ve set çalışanlarının sektördeki güç dengelerini ve kapanmayan yaraların açıldığı bir dönemi anlatan dehşet verici ifadelerini dinleyin.

4 Wmmp

4. THE ACOLYTE

Yüksek Cumhuriyet döneminin son günlerinde, karanlık sırlar galaksiyi karartırken ve bir dizi karanlık taraf gücü ortaya çıkarken, eski bir Padawan bir dizi suçu araştırmak için Jedi Ustası ile yeniden bir araya gelir.

3 M7Rj

3. SHÔGUN

Shogun, 1600 yılında Japonya'da, yüzyılı belirleyen bir iç savaşın şafağında geçiyor. Lord Yoshii Toranaga, yakındaki bir balıkçı köyünde mahsur kalmış gizemli bir Avrupa gemisi bulunduğunda, Vekiller Konseyi'ndeki düşmanları ona karşı birleşirken hayatı için savaşmak zorunda kalır.

2 5X5S

2. 3 CİSİM PROBLEMİ

Farklı kıtalara ve dönemlere yayılan bu serüvende ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanı, doğa kanunları altüst olurken dünyayı sarsacak keşiflere imza atar.

1 Gwqa

1. THE GENTLEMEN

"The Gentlemen", babasının hatırı sayılır mülkünü miras alan ve aslında efsanevi Mickey Pearson'a ait bir uyuşturucu madde imparatorluğunun tepesinde olduğunu keşfeden Eddie Halstead'in hikayesini konu ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi