Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Türkiye Geneli elemelere katılmak için organize ettiği Rize geneli masa tenisi turnuvası önceki gün Çayeli spor salonunda gerçekleştirildi.

Rize genelinden çok sayıda okulun takım olarak katıldığı masa tenisi turnuvasında takımlar arasında çekişmeli maçlar gerçekleşti. Gün boyu devam eden masa tenisi turnuvasında TOP İlköğretim Okulu birinci olurken, Kaptan Paşa İzzet Akçal YİBO ikinci Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

Rize genelinde birçok okulun katıldığı masa tenisi turnuvasında iki ve üçüncülerin Çayeli'nden çıkması Çayelili sporseverleri hayli memnun etti. Tüm takımlar öğrencilerini üç dört yıldır çalıştırırken Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu masa tenisi takımını daha altı aydır çalıştırmaya başladı. Kısa bir zamanda hayli mesafe kat eden Şahika Koleji masa tenisi takımı salonda gösterdiği performansı ile ciddi bir beğeni topladı. Yapılan maçlar sonrasında birinci olan TOP İlköğretim Okulu Rize ilini temsiler masa tenisinde bölge elemelerine katılmayı hak etti. Müsabakaların sonunda takımlara birincilik, ikincilik ve üçüncülük kupaları takdim edildi.

Takımlarını daha yeni hazırlamaya başladıklarını söyleyen Şahika Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Karamustafa, 'Hayli mücadeleci bir turnuva geçirdik. Takımımız yeni olmasına rağmen üç beş yıldır hazırlanan takımları geride bırakıp ilk üç takım arasına girmeyi başardık. Özellikle ilk üç takımdan ikisinin Çayeli'nden çıkması beni memnun etti. Öğrencilerimiz masa tenisinde seneye çok iyi maçlar çıkaracaklarını ümit ediyorum.' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ