Çayeli Ziraat Odası Başkanı Ali Küçükislmaoğlu, “Mesut Yılmaz ismi Rizeliler için siyaset üstü bir isimdir. Çayelili hemşerileri olarak bizler Sayın Mesut Yılmaz’ın yanındayız”

Çayeli Ziraat Odası Başkanı Ali Küçükislmaoğlu, geçtiğimiz günlerde GATA Eski Başhekimi Ali Edizer sosyal medya hesabından Eski Başbakanlardan Rizeli Hemşerimiz Mesut Yılmaz için kullandığı çirkin kelimeleri kınadığını açıkladı. 

Başkan Ali Küçükislmaoğlu, “Eski başbakanımız hemşerimiz Sayın Ahmet Mesut Yılmaz için kullanılan bu çirkin sözler doktorluk yemini etmiş birisine yakışmayan cümlelerdir. Bu dili kullanırken kimlerden cesaret aldığı sorusu akla gelmektedir. Memleketimize hizmetleri saymakla bitmeyen, Rizelinin gönlünde yer etmiş Mesut Yılmaz’ın sağlık sorunları yaşadığı bu günlerde böyle bir zatın çıkıp bu şekilde konuşması kendi kalitesinin düşüklüğünü göstertmektedir. Mesut Yılmaz ismi Rizeliler için siyaset üstü bir isimdir. Bizler bu zor günlerde Sayın Mesut Yılmaz’ın yanındayız. Bu vesile ile eski başbakanımız Sayın Ahmet Mesut Yılmaz’a bir kez daha acil şifalar diliyoruz” dedi.
 

Editör: HABER MERKEZİ