İşçi partisi Trabzon İl Başkanı Harun Bülbül, arama yapılan ÇYDD'nin bulunduğu binanın önüne gelerek kısa bir açıklama yaptı. Bülbül, 'Bu bir zulümdür, bunun adı, PKK'ya bir şey  yapamayanlar vatanseverin evlerinde arama yapıyor.   Bu askeriyeye ve vatanseverlere yapılmış bir harekettir. Canları sıkıldıkça sağa sola saldırıyorlar. Bunların ömürleri az kaldı. Bu Fethullahçıların yapılanmasıdır. Bu zulüm son bulmalıdır' dedi.

SUİÇMEZ BİNAYA GELDİ

Terörle şube müdürlüğüne bağlı ekipler ÇYDD'deki aramalarını sürdürüyor. 3 güvenlik görevlisi biraz önce bilgisayarlardan aldıkları verileri incelemek üzere Terörle şube müdürlüğüne getirdiler.ÇYDD Avukatı Sibel Suiçmez biraz önce arama yapılan binaya geldi.Arama yapılan büroya girdi.

ELİNE ASKERLİK DIŞINDA SİLAH ALMAMIŞTIR!

CHP Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız ve yönetici Sezer Bahadır ÇYDD'ne gelerek kısa bir açıklama yaptı. Yıldız; 'Dernek Başkanı Kenan Koç askerlik dışında eline silah almamş bir arkadaşımızdır naıl darbe yapacak anlamış değiliz.  Sanırım bu yapılanlar mevcut iktidarı eleştirenlere karşı gözdağıdır. İnşallah hukuk kazanacaktır. Hukuka ve yargıçlara güvenimiz ve saygımız sonsuzdur. Orada doğru karar çıkacağına inanıyoruz' dedi.

Kaynak: Haber61 

Editör: HABER MERKEZİ