Dijital teknolojiye sahibiz ama

Flash TV’de ana haberi sunan Hakan Aygün’ün anonsladığı ilk haber ekrana girmiyor. Aygün devamla, “Teknik bir arıza var sanırım. Bir sonraki habere geçiyoruz. Denizli’de bir reklam panosunun sansürlenmesi polemik yarattı.” Aksilik bu ya, görüntü yine yok. “Evet bazen böyle dijital teknik hatalar olabiliyor. Dijital olarak en gelişmiş teknolojilerde bile böyle sorunlar olabiliyor.” Duruma gülen Aygün devam ediyor: “Evet… Bursa’da madde bağımlısı genç, nasıl vitrin camına dalarak hırsızlık yaptı. İşte inanılmaz görüntü…” İnanmayacaksınız ama görüntü yine yok. Hakan Aygün “Evet arkadaşlar hemen bir ‘az sonra’ları verelim arka arkaya isterseniz…”

Canlı yayındayım, 40’a bas !

Haber 7 Televizyonu’nun canlı yayınına katılan Hüseyin Movit, Gündem Dışı programında dil bilincinin nasıl kazanılması gerektiğini anlatırken, cep telefonu çalıyor. Sonra da konuşmaya başlıyor. “Program şu an devam ediyor Ateşçiğim… Evet ekrandayız şu an, Kanal 7’de. Şoray Uzun Yolda diyorlar. Yok o değil. Karşımda bak Hülya’ diyor. Kanal 7 değil, Haber 7’deymişiz, kumandada 40’ta arayın” deyip cebini kapatıyor.

Anam, coştu lan bunlar!

SKY Türk ana haber, 2007 yılbaşı eğlenceleri için Taksim Meydanı’ndan Burcu Benek’e bağlanıyor. Arkadaki müzik artınca Benek, ‘Anam coştu lan bunlar!’ diye bağırıyor.

Gülme krizi tutunca...

Kanal D Spor’da spor haberleri sunan bayan spiker gülme krizine giriyor. Sonra da diğer bütün haber sunumlarında gülmekten kendini alamıyor. Aynı şekilde ‘Sesli Gazete’ programını sunan Ses TV’nin spikeri de gülme krizine girince VTR imdada yetişiyor. Yarışma programı sunan Jülide Ateş de telefondaki yarışmacıya “Bir ülkeyi temsil eden kumaşa ne isim verilir?” diye sorup “Amerikan kumaşı” yanıtını duyunca canlı yayında gülmekten yerlere yatmıştı.
 

Sakin olun bu virüs!

Mersin’de bir yerel televizyonda sunucu günlük gazete başlıklarını sunarken laptopundan ekrana uygunsuz kadın resimleri yansıyınca paniğe kapılıyor: “Aman ha, sakin… Sakin olun. Şimdi değişik virüsler gönderiyorlar. Mesut vallahi benim suçum yok. Ben gazette.com’a giriyorum, çıplak kadınlar geliyor. Mesut ne diyorsunuz bu işe? Ne yapabiliriz? Vallahi bir şey yok, ben bir yere girip çıkmıyorum.”

Haber3

Editör: HABER MERKEZİ