Otuz yaşında iki kadın... Bursa Çelik Palas otelinin lobisinde oturuyorlar. Birinin en büyük tasası “Acaba yazıyı erken bitirip festivalde konsere yetişebilir miyim?”; diğeri 15 yıldır benim diyen insanın kapısının önünden geçmeye cesaret edemeyeceği Ankara pavyonlarında aslanın ağzından ekmeğini kapıyor. İşte Miraç Zeynep Ö.'nün  'Best of Popstar Alaturka” birincisi Mehtap Yılmaz ile yaptığı ilginç röportaj.

Bülent Ersoy hayranı... Armağan'ı çok seviyor, Hülya Avşar'ı örnek alıyor. Popüler kültür bu olsa gerek! Hiç yokken gündemimize giren bir starın(!), gazete küpürlerine yansıyan satırları, Türkiye'deki star kavramının da ne kadar ucuzladığını gösteriyor.

Elbet itiraz, konunun kahramanlarına yönelik geliştirilmiş değil. Sadece onları star damgasını vurup kendi başına bırakanlara...

İşte bir starın kendi ağzından öyküsü...

(...) Bir gecede altı yere çıkıyorduk, ancak yetiyordu. Her mekânda 45 dakika sahnede kalıyorsun, 15 dakika arada öbür tarafa yetişmek zorundasın. Bazen gidiyorsun, müşteri yok diyor, paranı alamıyorsun. Bazen de gazinoda kavga çıkıyor, yine paranı alamıyorsun. Günlük aldığın paralar zaten ufak tefek. Bu arada görüntüne, kostümüne masraf yapıyorsun..

(...) Yalnız kalmak bir, mutsuz kalmak iki. Sahipsiz derler ya, öyle kalmak. Bir de en kötüsü

oraya, pavyona düşmek, ondan kötüsü yok. O çalıştığım ortamlarda yıllarca ekmek de yedim, ekmek de verdim mekancılara. Ama ekmeği yenilecek adam da vardı, yenilmeyecek adam da vardı. 

(...) Gazinolara olan borcumu hep idare ettim, hep oyaladım. Kıvırma poziyonları... Oyalaya oyalaya yarışma bitti, yemediler artık bu numarayı. “Best Of”ta da 50 bin YTL kazandım ya, zannediyorlar ki hemen ertesi gün aldım parayı. Bu sefer diyorlar ki “Gel”. Eski sistem, gecede beş gazino gezeceğim de borcumu ödeyeceğim.

(...) Biraz öyle gibi. Armağan bey diyor ki “Star oldun”. Ama züğürt starım! Dışarı çıktığımda herkes beni tanıyor, bu da hoşuma gidiyor (internethaber)

Editör: HABER MERKEZİ