Fatih Sultan Kar / İST.

Rize Barosu eski başkanlarından ve Rizespor Eski yöneticilerinden Avukat Hüseyin Karaahmetoğlu İstanbul Hukuk Bürosu açtı. Açılışta Rize ilinin Kamu, siyaset ve spor kamuoyunun renkli isimleri bir araya geldi.

Uzun yıllardır Rize’de Rize Barosu Başkanı ve Avukat olarak hizmet veren Avukat Hüseyin Karaahmetoğlu, Büyükdere caddesi, Yonca Apartmanı, B blok No: 151 Kat: 5 Esentepe İstanbul adresinde Karaahmetoğlu Hukuk Bürosu hizmete açtı.

Açılışa Merkez Valisi Bülent Karaçöl İstanbul’un Rizeli Vali Yardımcısı Ali BAKOĞLU, Rize Belediye Başkanı, Rize Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Rize barosu Başkanı Ateş Hatinoğlu, Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faik Bakoğlu, Gazeteci Selahattin Bakır, Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır Rizespor Eski Teknik Direktörleri Cem Pamiroğlu, Yaşar Elmas, Rizeli Eski Hakemlerden Osman Avcı, Futbol Yorumcusu Faik Çetiner, Sanatçı Atilla Taş, İstanbul Eski Milletvekili Yusuf Namoğlu ve çok sayıda davetli katıldı…

Açılışta en çok konuşulan konu Rizespor’du. Futbol yorumcusu Faik Çetiner Rizespor’un hak ettiği yerde olmadığını tekrar süper lige çıkması için Rize şehrinin bütünleşmesi gerektiğini belirti.
 
AÇILIŞTAN GÖRÜNTÜLER... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ