Nil Demirkazık'ın Başbakan Erdoğan'ın peşini bırakıp PKK'nın peşine düştüğü iddialarını Nil Demirkazık da doğruladı.

gazeteci.tv'de yer alan habere göre Nil Demirkazık PKK'ya girdiğine yönelik iddialarını kendi imzasıyla gönderdiği e-mail ile doğruladı. Hatta Demirkazık mailine bir de fotoğraf ekledi.



Nil Demirkazık imzasıyla gönderilmiş bir e-mail aldık. PKK ağzıyla yazılmış mesajda; genel olarak Devlet eleştiriliyor ve “genel af” isteniyor. Biz bu mailin Nil Demirkazık tarafından gönderildiğinden emin değiliz. Ancak kısaltarak yayımlıyoruz.

KÜRT HALKI NE İSTİYOR?

“….Kürt halkı önkoşulsuz diyalog istiyor.
Kürt halkı ültimatomsuz müzakere istiyor.
Ve Kürt halkı genel siyasi af istiyor…
Kürt halkını barış eli hep havada kalıyor.
Çeteler yeniden hortlatılıyor.
Başbakan ise, 'Kürt' kelimesini ağzına almaktan adeta korkuyor.
Türkiye’de Türk ve Kürt halkları arasındaki barış umudunu yeşertecek tek ve tarihi çözüm, acil ve önkoşulsuz bir GENEL AF çıkartılmasından geçmektedir.
Ülkelerde yaşanan demokratik değişimlerin başlangıç noktası da 'genel siyasi af ' ilan edilmesidir. Türkiye’de ise 'genel af'lar, hiçbir süreçte, anayasal demokratik değişimlerin sonucu olarak çıkartılmamıştır.
Bu nedenle, gerillanın, 'beni affedin, bende silahı bırakayım' demesini beklemek ya saflıktır, ya da çözümsüzlük stratejisinin bir parçasıdır…..”

NİL DEMİRKAZIK
ÇOCUK-DER GENEL BAŞKANI
AMED BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI


Bu maili yorumlayan gazeteci.tv, mesajdaki dilin tam PKK dili olduğunu ve eğer Nil Demirkazık'ın “ben yazmadım' diyorsa onu da yayımlayacağını belirtti.

haber3 

Editör: HABER MERKEZİ