Son dönemim en büyük çılgınlığı Facebook. Tüm dünyada büyük bir hızla büyüyen site, Türkiye’de adeta çılgınlığa döndü. Türkiye'deki kullanıcı sayısı 1 milyona doğru giden Facebook, dünya genelinde 50 milyona ulaşan kullanıcı sayısıyla dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olma yolunda.

Türkiye'de de bu çılgınlığa kapılan ünlülerle ilgili hemen her gün basında haberler çıkıyor. Ancak bu çılgınlığa kapılanla sadece magazin dünyasının ünlüleri değil.

BAŞBAKAN'IN ADAMLARI DA FACEBOOK'TA

Facebook'un son dönemde popüler hale geldiği yerlerin biri de Başbakanlık konutu. Konuttaki bir çok çalışanın açılış sayfası haline gelen Facabook, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın kurmaylarını da etkisi altına aldı. Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hikmet Bulduk ve Özel Kalem Yardımcısı Çağatay Kılıç da Facebook'ta üye profili oluşturdular.

PROFİLDE BEYAZ SARAY HATIRASI

Başbakan Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü olan Hikmet Bulduk, sınırlı ulaşıma açık bir profil oluşturdu ve sadece arkadaşları tarafından görüntülenebiliyor.



Bulduk, makamında çektirdiği bir fotoğrafı profilinde kullanırken, Özel Kalem Yardımcısı A. Çağatay Kılıç ise profil resmi olarak

Beyaz Saray önünde çektirdiği bir fotoğrafı ekledi. Başbakan Erdoğan'ın her zaman yakınında bulunan ve yurt dışı gezilerinde tercümanlığını da yapan Kılıç'ın bu fotoğrafı da Erdoğan'ın son ABD ziyaretinde çektirdiği tahmin ediliyor.

ensonhaber 

Editör: HABER MERKEZİ