Eyüp Rizeliler ve Rize’yi Sevenler, Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği 4.olağan genel kurul toplantısı yoğun katılımla Eyüp’te yaşayan Rizeliler ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Yazıcı’nın yaptığı açıklamada “bizler göreve geldiğimiz ilk günden beri soyluyoruz bugüne yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır derneğimiz tabela derneği değildir ve olmayacaktır.” Dedi.

Yeni dönemde yep yeni bir kadro ile yola cıktık diyen Yazıcı, “basında ve medyada derneğimizle ilgili çıkan haberlerin aslı ve astarı yoktur. Biz işimize bakıyoruz, kime ne kadar burs verebiliriz onun hesabını yapıyoruz, kime gıda yardımı yaparız onun hesabını yapıyoruz, kimin yarasını nasıl sararız diye onu düşünüyoruz. Bilen bu işe gönül veren Rizelileriz kapımız herkese sonuna kadar acık” dedi.

Bu arada Eyüp’te bulunan il ve ilçe derneklerini bir araya getirip Eyüp Dernekler Federasyonunu kurmak üzereyiz ayrıca yine İstanbul’da bulunan Rize dernekleri ile Rize Federasyon’u kuracağız ve çok yakında geniş katılımlı bir piknik organizasyonumuz var tüm Eyüp halkı ve hemşerilerimiz davetlidir…

Yeni yönetim kurlu aşağıdaki gibidir…
MEHMET YAZICI    
KENAN KAR                               
AV.ÖMER RAKICI
İ.HAKKI BODUR
ZEKİ ALAN
MEHMET KAR
MURAT DALAR
CEVAT FİRAT
ORHAN KAVALCI 
MEHMET BÜYÜK
HAMİT KARAALİ
MEHMET GÜNOĞLU
YUSUF TEMIZ
FURKAN KARALI
Ö.ALİ RAKICI
FEVZİ ŞAHİN
HÜSEYİN ERBAŞ
EROL KULAKSIZ
BAYRAM KAR
ASLAN PAŞALI  
MEHMET DEMİRKAPI
D.ALİ AKYILDIZ
ÖZCAN BEYAZ

Editör: HABER MERKEZİ