Diyarbakır Fuar Merkezin’de açılan ve 17 ülkeden 200 seçkin firmanın iştirak ettiği Tarım ve Hayvancılık Fuarı büyük ilgi görüyor. Sadece Türkiye’nin değil ülke dışında da bölgenin fuar merkezi olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Diyarbakır’da, tarım sektörüyle ilgilenen insanların buluşma yeri olan fuarda, ÇAYKUR da büyük katkı sağladı.

ÇAYKUR, konumu itibariyle sosyal sorumluluk bilinciyle bu tür organizasyonlarda faaliyet göstererek büyük taktir topluyor. Diyarbakır Tarım Fuarı’nda da hem fuar içerisinde açtığı stantla, hem de fuar girişinde tanıtım ve ikram tırını açarak demlediği leziz çaylar sayesinde yerli ve yabancı katılımcıların büyük ilgisini çeken ÇAYKUR, fuara adeta damgasını vurdu.

ÇAYKUR standında ve fuarın girişindeki ikram aracında, Mart ayının başında piyasaya çıkan ve Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, bölge Milletvekilleri, mülki amirler ve Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ve kurumun üst düzey yetkililerinin katılımıyla görkemli bir şekilde tanıtımı yapılan, Çaykur’un bölge insanının damak lezzetine ve beğenisine uygun olarak özel harmanlardan hazırlattığı Diyarbakır Çayı ikram edildi.

 

Editör: HABER MERKEZİ