Eğitim alanında Çayeli’nin bütün gençlerini kucaklayan Çayeli Vakfı bu kez elini Bayırbucak'a uzattı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan, Vakıf Yöneticileri Hikmet Balcı, Abdurrahman Tarakçı, Yusuf Sarıoğlu ve Çayeli Vakfı Gençlik Platformu yardım tırını uğurladı. Azimli çalışmalarla hazırlanan yardım tırında, Bayırbucak bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan temizlik ürünleri ve acil ihtiyaç listesinde yer alan malzemeler kolilenerek bugün gönderildi. Yardım tırının uğurlanması sırasında orada bulunan Vakıf yetkilileri açıklamalarda bulundu.

Vakıf Başkanı Ali Saruhan yaptığı açıklamada 'Merhamet ve Rahmet dinimiz ''Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir'' der. Bayırbucak Türkmen kardeşlerimizin sıkıntıları bizleri üzmektedir. Asırlardır bu bölgedeki kardeşlerimizle bir medeniyet kurduk aynı kaderi paylaştık. Vakıf demek insana yardım demek, Çayeli Vakfının Yardımsever yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı sunarız.' dedi.

Çayeli Vakfı Gençlik Platformu Başkan yardımcısı Ahmet Kadir Çakır ise 'Aktif ve gönüllü genç arkadaşlarımızla omuz omuzayız. Hayırsever büyüklerimizin yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İstanbul merkezli yürüttüğümüz sosyal projelerle genç kardeşlerimizle birlik beraberlik duygularını pekiştiriyor adım adım başarıya koşuyoruz.Çayeli Vakfının değerli yöneticilerine tüm arkadaşlarım adına teşekkür eder saygılar sunarım.

Bugünse Vakfımız Bayırbucak bölgesindeki kardeşlerimiz için adımını attı, sadece yöresel değil toplumun her kesimi için yardıma koşan bir vakıf olduğumuzu gösterdik. İmkanlarımız çerçevesinde elimizden gelen desteği verdik, veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bayırbucaktaki Türkmen kardeşlerimize haklı davalarında zaferler diliyorum. Allah haklıyı bu Dünyada da mahcup etmesin inşallah...' diyerek sözlerini bitirdi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ