Gün geçmiyor ki Batman Belediyesi'nden aykırı bir haber gelmesin. Geçtiğimiz günlerde dünyada gişe rekorları kıran `Batman' filminin yapımcılarını Batman adını kullandıkları gerekçesiyle mahkemeye vermek için çalışma başlatmışlardı. 

BATMAN OBAMA'YA HAZIRLANIYOR
Batman Belediye Başkanı DTP'li Hüseyin Kalkan yine boş durmadı. ABD'de Başkan seçilen Barack Obama'yı kente davet edeceklerini söyledi. Kalkan 'Obama'yı kentimizde görmekten mutluluk duyarız' dedi. Yani Batman şimdi ABD'nin 44. Başkanı Obama'yı ağırlamaya hazırlanıyor.

BATMAN'İ OBAMA'YA ŞİKAYET EDECEK
Aslında Batman filmi yapımcılarına dava açma girişiminden sonra Obama daveti çok da büyütülecek bir durum değil. Ama küçük bir ayrıntı var. Batman karakteri Obama'nın en çok sevdiği süper kahramanlardan. Kalkan, 'Bizim Başkan Barack Obama'yı davet etmekteki amacımız Kürt sorunun çözümünde demokratik ve barış ortamının sağlanmadır. Ayrıca Ilısu Barajı altında kalacak olan tarihi Hasankeyf İlçesi'nin kurtarılmasına yönelik beklentilerimiz olacak. Davetimize olumlu yanıt vereceğine inanıyoruz' dedi. Öyle sanıyoruz ki Kalkan BATMAN'ı ve yapımcılarını da Obama'ya şikayet edecek. (ensonhaber)


Editör: HABER MERKEZİ