Milli Savunma Bakanı M. Vecdi Gönül, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya ve Türkiye'nin dört bir yanından sanattan siyasete, spordan iş adamı ve bürokratına kadar 2 bin Karadenizli'nin katılacağı Karadenizliler Gecesi, 30 Nisan 2011 Cumartesi günü saat:19.00'da Antalya'da düzenlenecek.

1.20110427222828..jpg

Antalya Karadenizliler Derneği'nin (ANTKARDER) katkılarıyla 30 Nisanda Antalya Ramada Plaza'da gerçekleşecek tulum ve kemençenin eksik olmayacağı gecedeAltay, Cimilli İbo, Onay Şahin, Fatma Şentürk, Yasemin Yıldız, Ahmet Ekşioğlu, Yusuf Saral sevilen şarkılarıyla katılımcıları coşturacak. Antalya Karadenizliler Derneği Halk Oyunları Ekibi ise yöresel danslarıyla geceye ayrı bir renk katacak.

2.20110427222811..jpg

Gecede ayrıca ülkemizin tümünde bütün platformlarda yöremizi ön plana çıkaran, yöre insanımıza sahip çıkan, yöremize hizmet gelmesini sağlayan hemşerilerimize Antalya Karadenizliler Derneği tarafından verilen 'Altın Kemençe Ödülü' ödül töreni yapılacak.

2011 yılında Altın Kemençe Ödülü'ne Rize'nin Çayeli İlçesi Belediye Başkanı Rıza Çakır layık görüldü. Çakır, ödülünü Milli Savunma Bakanı M. Vecdi Gönül'den alacak.

Editör: HABER MERKEZİ