Fatih İslam KARAOĞLU

Çayelililer Dernek Başkanı Fatih İslam KARAOĞLU, Mali Sekreter Celal ARICI, Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Hüsnü KARA ve Mustafa BOZKURT yeni görevine başlayan Fahri KASIRGA ile bir araya gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Daha önce Bakanlığı döneminde planlanan fakat çeşitli nedenlerden ötürü gerçekleşemeyen ziyaret ile hasret giderdiler. Dernek Başkanı Fatih İslam KARAOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri çok önemli görevlerde bulunduktan sonra böyle bir göreve gelmenin önemli olduğunu ancak daha yüksek yerlerde kendilerini görmek istediklerini belirttiler. Kendilerinin tecrübelerinden ve deneyimlerinden yararlanılmasının gerekliliğinin ülkemiz ve bölgemiz açısından faydalı olacağını vurguladılar.

Sayın Bakan Fahri KASIRGA ise Çayelililer Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettikten sonra kendisinin derneğin fahri üyesi olduğunu faaliyetlerini takip ettiğini her zaman derneğin ve hemşerilerinin yanında olacaklarını dile getirdiler. Bakanlığı ve Müsteşarlığı döneminde iyi hizmetler verdiğini vermeye de devam edeceğini deneyimlerini ülkemize ve hemşerilerine sunacağını belirttiler. Fahri beye Rize Dernekleri Federasyonunda her hafta cumartesi günleri konferans verildiğini anlatan Çayelililer Derneği Yönetim Kurulu kendilerini de konferans vermeye davet ettiler. Kendileri de zamanı olduğu takdirde konferans verebileceğini ve hemşerileri ile bir araya gelmekten mutluluk duyacağını dile getirdiler.

Dernek Başkanı Yönetim Kurulu adına teşekkür ederek yeni görevine başlayan Fahri KASIRGA’ya tekrar hayırlı olsun temennisinde bulunmuşlardır.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ