Seçim sonrası ilçe ziyaretlerine başlayan Başkan Genç, Hayrat'ı ilk olarak ziyaret ederek ilçe teşkilatını, muhtarları ve esnafları ziyaret etti.

Başkan Genç, ziyaret sırasında Hayrat'ın her zaman desteklerini aldıklarını belirterek, ilçeye yönelik güzel projeler yapacaklarını ifade etti. Hayrat'ın her seçimde üstün bir irade sergilediğini vurgulayan Başkan Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür etti ve ilçeye hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Başkan Genç, “Her seçimde Hayrat’ın üstün bir irade ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Genç, “Bu da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olan bir duruştur. Hayrat’ımız cumhurbaşkanımızın yürüyüşünün arkasında, partimizin kuruluşundan itibaren Türkiye'de derece yaparak duruyor. Allah başımızdan eksik etmesin. Allah ona uzun ömürler versin. Hayrat’a güzel projelerimiz olacak demiştim. Çok iş yapacağız. Bütün konularımızı ele alacağız, konuşacağız ve çözeceğiz. Biz bu şehrin evladıyız. Altyapıdan geliyoruz, her şeye vakıfız. İl başkanlığı yaptık, belediye başkanlığı yaptık. Bu sözümü de hatırlatayım. Başkanımla istişare edip projelerimizi Hayrat’ımıza kazandıracağız. Burada tecrübeli bir belediye başkanımız var. Değerli muhtarlarımız var. Hayrat’ımıza güzel hizmetler bu dönem de devam etsin. Bu bizim hem isteğimizdir hem de görevimizdir. Önceliklerimizi belirleyelim. Hiçbir sözümüzü geride bırakmayacağız, hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ise, "Hayratlılar olarak sizi hemşehrilerimiz gibi biliyor, Hayratlı gibi seviyoruz. Sizin de Hayrat’a kendi ilçeniz gibi sahip çıkacağınızdan hiç şüphemiz yok. Size bundan sonraki yapacağınız hizmetlerden dolayı başarılar diliyorum” cümlelerine yer verdi. Hayrat İlçe Başkanı Serkan Karaahmetoğlu ise, “Hayrat sizi kendi evladından ayırmadı. Kendi öz evladı gibi destek verdi. Yerel seçimlerde Hayrat, Trabzon birincisi, Türkiye ikincisi olmuştur. İlk ziyarete Hayrat’tan başladığınız için size ayrıca teşekkür ediyoruz. Hep beraber istişareli çalışmalarımızla devam edeceğiz” diye konuştu.