MUSTAFA BAYRAK

Ç.Rizespor eski kulüp başkanı Fehmi Eksi yakalandığı lift kanseri hastalığından kurtulamayarak hayatını kaybetmesinden sonra Rize de yapılan törenlerde Rizespor camiası eski başkanı unutmadı.

Önceki gün Ankara da hayatını kaybeden Eski Rizespor kulüp başkanı Fehmi Ekşi için Rizespor tesislerinde düzenlenen törene Rizespor yönetim kurulundan Basın sözcüsü Şükrü Cevahir ile transfer komitesi üyesi Ali Çemberci dışında hiçbir yönetici katılmaması dikkat çekerken spor camiasının eski ve yeni sporcu ve yöneticileri katıldı.


KARAYALÇIN DOSTUNU KAYBETTİ
Ankara büyük şehir belediye başkanlığına CHP den aday olan eski başbakan yardımcılarından Murat Karayalçın eski Rizespor kulüp başkanı Fehmi Ekşi nin cenaze törenine Rizespor tesislerine gelerek katıldı. Karayalçın ile birlikte eski Rizespor kulüp başkanlarından Ali Baba Çillioğlu ve Mehmet Aslankaya nin yanı sıra çeşitli dönemlerde kulüpte yöneticilik yapan yöneticiler ile Fehmi Ekşi döneminde futbol oynayan bazı futbolcular törene hazır bulundu.


DUYGULU KONUŞMALAR
Eski gümrük ve tekel bakanı Tuncay Mataracı Rize iyi bir evladını kaybetti diyerek” Rizespor u sırtlayan sırtladığı yıl şampiyon eden fanatik Bir Rizespor l uyu kaybettik” derken, eski başkanlardan Ali Baba Çillioğlu ise “Rizespor seni hiçbir zaman unutmayacak” dedi. Eski başkanlardan Mehmet Aslankaya ise “ Fehmi Ekşi şampiyonluğa oynadığı yıl 40 derece ateşi olmasına rağmen battaniyelerle maça gelerek şampiyonluk turu atmıştır. Rizespor cefakâr bir başkanını kaybetti” dedi.


CEVAHİR “ EKŞİ Yİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ”
Ç.Rizespor basın sözcüsü Şükrü Cevahir Fehmi Ekşi yi asla unutmayacaklarını söyleyerek” Fehmi Ekşi Rizespor un 9 uncu kulüp başkanlığını yaptı. Başkanlık yaptığı dönemde Rizespor u süper lige taşıyarak Rizelinin gönlüne taht kurmuştur. Rizespor tarihinde her zaman ismi anılacak ve her zaman Rizelilerin kalbinde yer alacaktır” dedi.


KÖYÜNE TOPRAĞA VERİLDİ
Eski Rizespor kulüp başkanı Fehmi Ekşi portakallık mahallesinde spor ve siyasetin bir araya geldiği cenaze namazından sonra İkizdere ilçesinde aile kabristanlığına defnedilmek üzere İkizdere ilçesine götürüldü. Cenazeye CHP genel başkanı Deniz Baykal ve çok sayıda siyasetçi çelenk gönderdi.

Editör: HABER MERKEZİ