Rize Milliği Eğitim Müdürü Rasim Çelik okulları ziyaret kapsamında önceki gün Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı sınavlarda ilde en başarılı okul olmayı başaran Çayeli Özel Şahika İlköğretim Okulu çalışmaları hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik'i bilgilendirdi. Çayeli Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır ile birlikte Şahikayı ziyaret eden Rasim Çelik, aynı zamanda okulun sınıflarını da ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Okul Müdürü Harun Var, bu yıl gerçekleştirdikleri haftalık karne, yıllık çalışma takvimi ve altın çocuk uygulamasının yanında veli ziyaretlerinden bahsetti. Okul Müdürü Harun Var, ayrıca haftalık yaptıkları zümrelerle öğrencileri nasıl takip ettiklerini ve ders çalışma başarısını nasıl arttırdıklarını anlattı. Çayeli Şahika İlköğretim Okulu'nun yaptığı çalışmalarla ilgi bilgileri dikkatlice dinleyen Rasim Çelik, yapılan çalışmaları başarılı ve fedakarca buluyorum dedi.

Öğretmenlerimizin fedakar bir şekilde çalışmaları gerektiğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik,'Fiziki imkan olarak birçok ilden daha iyi konumdayız. Sınıflarımızda öğrenci sayımız da az. Bütün imkanlarımızı öğretmenlerimizin önüne koyuyoruz. Bundan öte öğretmenlerimiz fedakar duygular içersinde öğrencileri ile bire bir ilgilenmeliler. Öğretmenlerimiz veli ziyaretleri yapmalarını istiyoruz. Eğer çocuğumuz evinde bir çalışma masası bile yoksa bizler bunu temin ederiz. Yeter ki öğretmenlerimiz meselelerini yakından takip etsinler. Bu nokta Çayeli Şahika yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor ve örnek oluyor.' dedi.

Okullarını ziyaret eden Rasim Çelik' e teşekkür eden Okul Müdürü Harun Var,' İl Milli Eğitim Müdürümüzün okulumuzu ziyaret etmesi hem bizi, hem öğretmenlerimizi, hem de öğrencilerimiz hayli memnun etti. Moral olarak önemli bir katkısı oldu diyebilirim. Okulumuza gösterilen iltifatların altında kalmamak için daha çok çalışıp, daha ileri başarılar elde etmemiz gerektiğini düşünüyoruz.' diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ