Dilek ASLAN

İyidere Denizgören köyünün yetiştirdiği kardeş imam hatipler Hızır ve İlyas Çelik’in geçenlerde vefat eden ağabeyleri Fehmi Çelik’in, Ankara’da bulunduğu için cenazesine katılamayan, Ak Parti Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu, Denizgören köyüne giderek Çelik ailesine taziyede bulundu.

Çaykur’dan emekli merhum Fehmi Çelik(70) geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucu geçen ay vefat etmiş, cenazesi Denizgörenköyü camisinde kılınıp aile mezarlığında defnedilmişti.

Beraberinde, İl Genel Meclis üyesi M. Ali Balcı, Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi Başkanı B.Ali Kavalcı ve Yaylacılar Muhtarı Halit Çelik’le birlikte, Rize’nin sevilen imamları Hızır ve İlyas Çelik kardeşlere başsağlığına giden, Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu,” Hayatın gereği bir yandan yeni yavrularımız dünyaya gelirken, bir taraftan çeşitli sebeplerle ömrünü tamamlayan insanlarımız, yakınlarımız hakkın rahmetine kavuşuyor. Biz milletvekilleri çok yoğun çalıştığımız için, vefat eden birçok hemşerimizin, dostumuzun cenazesine katılamıyoruz. Hatta birçoğunu haftalar sonara duyabiliyor veya öğrenebiliyoruz. Haliyle üzülüyoruz. Her vatandaşlarımızın cenazesinde olmak, onların açılarını paylaşmak istiyoruz. İki değerli hocamızın abisi Fehmi beyinde ölümünü geç duydum. Allah rahmet etsin, tüm çelik ailesine sabırlar diliyorum.”dedi.



Editör: HABER MERKEZİ