Sağlık çalışanları etkinlikte bir araya geldi Sağlık çalışanları etkinlikte bir araya geldi

CHP'nin Mevlüt Çağıran'ı Büyükköy Belediye Başkan Adayı yapmasının ardından yaşanılan gelişmelerle ilgili konuşan CHP Çayeli İlçe  Başkanı Kadıoğlu; "Yöresel basında bir sürü spikülasyon dolaşıyor. Bu yanlış bilgi kirliliginin üzerine konuya açıklık getirme için bir açıklama yapmak istedim" dedi.

"AMCAOĞLU AÇIKLANSIN ONDAN SONRA AÇIKLARIZ"

Ben o arkadaşın iş yerine gittim ve seni Büyükköy belediye başkanı adayı yapalım dediğimde bana 'tamam' dedi ve 'yalnız benim amcaoğlu AKP'den aday adayı, o belli olsun ondan sonra açıklarız' dedi. Bende ne gerekliyse yapalım seni bekletiriz dedim. Ama ben partiye yukarıya bildirmeyi unuttum. CHP parti meclisinden bildiri çıktı"

"BUNLAR YALAN"

Beni aradı, ben söyledim, 'açıklanmayacaktım şimdi beni açıkladılar' bende tamam bir yanlış anlaşma oldu, bekletilecekti şimdi arar seni listeden çıkartır bekletirim diye konuştuk.

Daha sonra yaptığı açıklamalarda 'ben CHP'li hiç olmadım, ben AKP'liyim, beni arkamdan yazdılar. Bunlar yalan. Kendi TC'sini verdi, lise terk kendi dedi. Hatta ben CHP'den istifasını bilmiyordum TC verdiğimiz gibi bana il sekreteri 'bize üye değil' dedi. Ben döndüm Mevlüt sen üye değilsin 'Musa beni silmiş olabilir üye olurum ama amcaoğlu sonuçlansın' dedi.

"2 DÖNEM CHP YÖNETİCİLİGİ YAPTI"

Şimdi bu arkadaş 2012 de CHP ye üye oldu iki dönem yöneticilik yaptı. 2018 de CHP'den istifa etti. 2021 de AKP'ye üye olmuş. Her parti her partiliye adaylık teklifi eder ama beni arkamdan yazdılar demek yanlış. Bu kendine yapılan baskılar sonucu paniklemesinin sonucudur diye yorumluyorum. 

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN