Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta Rize’yi temsil eden iki takımdan Rize İl Özel İdarespor’un lider Doğubayazıt FK’yı deplasmanda yenmesin ardından evinde Palandöken Belediyespor’u mağlup eden Çayelispor liderliğe yükseldi.

Sezon başından bu yana ilk kez liderlik kotluna oturan Çayelispor’da takım kaptanı Furkan Safi; son haftalarda üst üste aldıkları galibiyetler sonrası liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Takım içinde iyi bir arkadaşlık ortamı oluştuğunu belirten Kaptan Furkan Safi; “Şevki hocamız takıma geldikten iyi bir çıkış yakaladık. Sahaya çıkan arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Kendi adıma gol atmak, attırmak için hücum hattında elimden geleni yapıyorum. Ben bu şehirde doğdum büyüdüm. Burada Çayelispor’a şampiyonluk yaşatmak istiyorum. Bunun için hocalarımız ve arkadaşlarımızla mücadelemizi sahada ortaya koyuyoruz” dedi.

Çayelispor TFF 3. Lige yükseldi Çayelispor TFF 3. Lige yükseldi

5 maçta 5 galibiyet alarak iyi bir seri yakaladıklarını belirten Furkan; “çok kaliteli bir kadromuz var. Üst üste aldığımız galibiyetlerle takım içinde arkadaşlarımızla öz güvenimiz yerine geldi. Ve bu galibiyet serisi bizi liderliğe çıkardı. Bundan sonra önemli olan liderlik koltuğunda kalıcı olabilmektir. Bunun içinde her maça ayrı bir motivasyon ile hazırlanıp çıkacağız” dedi.
 

Kaynak: HALİL İBRAHİM SAKLI