Çayeli’nin dışında yaşayan bizler, memleketimizde olan biten her şeyi pür dikkat takip etmekteyiz. Çayelimiz de olan güzellikler bizleri ,sevince boğmakta,meydana gelen üzücü hadiseler sıkıntıya sokmaktadır .Konferanslar,seminerler,yapılan yollar,kültürel faaliyetler,eğitimde,sporda veya herhangi bir alandaki başarılarımız mutluluğumuzu arttırmaktadır.Aslında gözümüz hep memlekette sayılır.

Çayelispor’umuzun son dönemlerde göstermiş olduğu başarılar gururlanmamıza yol açmakta, Rizespor’un halini düşündükçe Çayelispor’un başarısıyla birazcık avunabilmekteyiz… Önceki yıl kıl payı kaçan 3. lig fırsatını bu yıl yaşayacağımızı bütün kalbimizle istiyoruz. Gördüğümüz kadarıyla Çayeli bir bütün olmuş, Çayelispor’u desteklemektedir. Belediyesiyle, esnafıyla, işçisi, memuruyla, çaycısıyla, köylüsüyle herkes Çayelispor’un başarısı için elinden geleni yapmaktadır. Uzun süredir görmediğimiz bir istek, azim ve kararlılık hakim. Bu tablo hepimizin gözlerini yaşartmaktadır.

İnşallah, Çayelisporumuz hak ettiği yere gelecek, önce 3.lig, ardından da 2.lig’e yükselecektir. Başarı inananlarındır. Başarıya inanmayanlar, asla zafer elde edemezler. Sonuca hiçbir zaman varamazlar. Burada bizlere düşen vazife, Çayelisporumuzu maddi, manevi olarak desteklememiz, imkanlar ölçüsünde elimizden geleni yapmamız gerekmektedir. Çayelispor’un yöneticileri ve futbolcularının motivasyona da ihtiyaçları olduğunu unutmayalım. Sürekli yanlarında olduğumuzu hissettirmek, galibiyetlerde birlikte sevinmek, mağlubiyetlerde yanlarında olup moral vermek zorundayız. Tek yürek olursak, inanıyorum ki Çayelispor bu yıl mutlaka 3. lige çıkacaktır

Çayelisporumuzun başarısını sadece sportif bir başarı olarak değerlendirmemek lazım. Başarı aynı zamanda Çayelimiz açısından büyük bir reklam ve tanıtım anlamına da gelmektedir. Yani başarı herkese yarayacaktır.

Çayelispor’un başarısı için gelin hep beraber katkı sağlayalım. Birlikten kuvvet doğar. Desteğimizi esirgemeyelim. Haydi Çayelispor, hak ettiğin yerde ol. Önce 3.lig, ardından 2. lig. Allah’ın izniyle gerisi gelir.

Çayeli halkı el ele,3.lige diyelim.