ÇAYHABER ÖZEL - Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, belediyeye yeni gelir kaynağı amacıyla oluşturduğu “Çaykent” şirketi üzerinden konut üreteceklerini açıkladı.

Başkan Çiftçi, Çayeli Belediyesi’nin mevcut gelirinin sadece personel ödemelerine yetecek kadar olduğunu belirterek, ek gelirler elde etmek amacıyla “ÇAYKENT” isminde yeni bir şirket oluşturduklarını ve 46 dairelik konut projesi üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Çiftçi, ÇAYHABER’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Çayeli Belediyesi’nin mevcut gelirleri ancak kendi personeline yetecek kadardır. Bu olay bugün olmadı. Dün de böyleydi belki de yarın da böyle olacak. Mevcut kaynakların dışında yeni kaynaklar oluşturmamız lazım. Çayeli Belediyesi adı altında “Çaykent” isminde bir şirket oluşturduk. Önümüzdeki günlerde konut üretmeyi düşünüyoruz. Çayeli Belediyesi olarak yaklaşık 50 dairelik konut projesi üzerinde çalışıyoruz.  Hem üniversite öğrencilerine hitap edecek hem de yalnız yaşayan hemşehrilerimizin ikamet edebilecekleri 1+1 evler şeklinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Üniversite bölgesine yakın olarak projelendirdiğimiz binaların tüm detayları ve tasarımı tamamlanmış durumda. Projenin sonuna yaklaştık diyebiliriz.”

Editör: HABER MERKEZİ