Mahalli İdareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli Belediye Meclis üyeliği için yeniden aday gösterilen Belediye Başkan Yardımcısı Çomoğlu, aday listesinde dokuzuncu sırada yer alması nedeniyle tepki göstererek adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Yandakiler birlikte Çayeli Adliyesine giderek adaylıktan çekildikten sonra açıklamada bulunan Çomoğlu;

“Ömrünü ülkücü harekete adamış, bu hareketin neferi olmaktan her zaman gurur duymuş, Çayeli Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmanın yanı sıra, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında çeşitli kademelerde görevler üstlenmiş, bugüne kadar gönlünde ve fikrinde Üç Hilalin dışında hiçbir siyasi düşünce barındırmamış ve bundan sonra da barındırmayacak bir kardeşinizim” dedi.

“BÜYÜK BİR ÇABAYLA HİZMET ETTİM”

Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra Çayeli Belediye Meclis üyesi adayı olarak girdiğim 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerde Çayelili hemşehrilerimin teveccühü ile Belediye Meclis üyesi olarak seçildim diyen Çomoğlu, “Partimin iradesi ile Çayeli Belediye Meclis üyesi olarak bugüne kadar halkımıza gururla, mesai mefhumu olmaksızın, büyük bir çabayla hizmet ettim. Görevim süresince de zerre kul hakkına girmeden, devletimizin, milletimizin emaneti beytülmala bir kuruş zarar vermeden şerefimle çalıştım” dedi.

“BENİ DAVAMDAN DIŞLAMAYI VE KÜÇÜK DÜŞÜRMEYİ AMAÇLADILAR”

DEVA Partili Karal: “Tarımsal üretim, tarla fareleri nedeniyle tehdit altında, acil önlem alınmalı” DEVA Partili Karal: “Tarımsal üretim, tarla fareleri nedeniyle tehdit altında, acil önlem alınmalı”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde partimizin Çayeli Belediye Meclis üyeleri aday listesinde bütün bu müktesebatım yok sayılarak dokuzuncu sıraya layık görülmüş olmanın üzüntüsü içindeyim diyen Çomoğlu, “Şahsi hesaplarla beni davamdan dışlamayı ve küçük düşürmeyi amaçlayan bu kararı aziz Çayelililerin takdirine bırakıyorum. Bu kararı alan; yüzüme karşı seninle çalışmak, birlikte olmak istemiyoruz, senin olduğun yerde istediğimiz gibi davranamıyoruz diyemeyip böyle yollara tevessül eden kardeşlerimi rahatlatmak, gönüllerini ferahlatmak adına Çayeli Belediye Meclisi adaylığından çekiliyorum. Son nefesime kadar Türk Milletinin ve Ülkücü hareketin hizmetkârı, Milliyetçi Hareket Partisinin neferi olarak kalacağımın bilinmesini isterim” şeklinde açıklamada bulundu.

Muhabir: ALİ TÜYLOĞLU