29 Nisan-3 Mayıs 2024 haftasında yani bu hafta halka arz var mı? Halka arz talep toplama süreçlerini yakından takip eden yatırımcılar 'Bu hafta halka arz olan şirket var mı?' sorusu ile 29 Nisan-3 Mayıs 2024 halka arz takviminin detaylarını merak ediyor. Bu hafta halka arz var mı? sorusunun yanıtı bugün (29 Nisan ) itibariyle 'EVET.' 29 Nisan-3 Mayıs haftasında açıklanan iki yeni halka arz var! Sermaye Piyasası Kurulu-SPK, geçen hafta yayınladığı haftalık bülteninde Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. ve Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş.'nin halka arzlarına onay verildiğini duyurdu. Bu hafta Lila Kağıt-LILAK ve Koton Mağazacılık-KOTON halka arz oluyor ve talep toplamaya çıkıyor. İşte en yeni halka arz olan KOTON ve LILAK halka arzı hakkında bilmeniz gerekenler...

KOTON halka arz ne zaman?

KOTON halka arzı ne zaman, ne kadar sorularına gelecek olursak. Koton Mağazacılık halka arzının tarihi açıklandı. KOTON halka arzı 30 Nisan, 2-3 Mayıs 2024 tarihleri arasında talep toplama süreciyle başlayacak. KOTON halka arz hisse fiyatı 30,50 TL olarak belirlendi. 

KOTON halka arz T1-T2 var mı? Koton Mağazacılık halka arzı katılım endeksine uygun mu?

Halka arz yatırımcılarının merak ettiği bir diğer konu ise KOTON halka arzda T1-T2 bakiye kullanılabilecek mi, teminat/blokaj var mi ile KOTON halka arzı katılım endeksine uygun mu? soruları. KOTON halka arzda T1-T2 bakiye kullanılamayacak. Blokaj ve teminat gösterme var. Borsa İstanbul'un Koton Mağazacılık halka arz görüşünde katılım endeksine ait bir bilgi yer aldı. Bu nedenle KOTON halka arzının dinen caiz olduğu, katılım endeksine uygun olduğu açıklandı. 

Koton Mağazacılık hisse kodu ne?

Koton Mağazacılık hisse kodu KOTON olarak açıklandı.

LILAK halka arz ne zaman?

Lila Kağıt halka arzı ne zaman, ne kadar sorularına gelecek olursak. Lila Kağıthalka arzının tarihi açıklandı. LILAK halka arzı 30 Nisan, 2-3 Mayıs 2024 tarihleri arasında talep toplama süreciyle başlayacak. LILAK halka arz hisse fiyatı 37,39 TL olarak belirlendi. 

Espiye'de el sanatları ürünleri kermesi düzenlendi Espiye'de el sanatları ürünleri kermesi düzenlendi

LILAK halka arz T1-T2 var mı? Lila Kağıt halka arzı katılım endeksine uygun mu?

Halka arz yatırımcılarının merak ettiği bir diğer konu ise LILAK halka arzda T1-T2 bakiye kullanılabilecek mi, teminat/blokaj var mi ile LILAK halka arzı katılım endeksine uygun mu? soruları. LILAK halka arzda T1-T2 bakiye kullanılamayacak. Blokaj ve teminat gösterme var. Borsa İstanbul'un Lila Kağıt halka arz görüşünde katılım endeksine ait bir bilgi yer aldı. Bu nedenle LILAK halka arzının dinen caiz olduğu, katılım endeksine uygun olduğu açıklandı. 

Lila Kağıt hisse kodu ne?

Lila Kağıt hisse kodu LILAKolarak açıklandı.

LILAK kaç lot verir?

Lila Kağıt halka arzı kaç lot verir, LILAK talep toplamaya kaç lot girmeliyim? sorularının yanıtını merak eden yatırımcılar haberimizin sonundaki linkten 'LILAK kaç lot verir? sorusunun hesaplanmış ayrıntılı yanıtına ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi