1996 yılında vatani görevini yaptığı Çanakkale ilinde ateşli silah yaralanması sonucu 21 yaşında şehit olan Rize’nin Kalkandere ilçesinden Muharrem Kılıçarslan'ın anne ve babası birer gün ara ile yeni tip koronavirüse (Kovid-19)’a bağlı olarak hayatını kaybetti.

Şehit Muharrem Kılıçarslan'ın annesi Fatma Kılıçarslan (72) önceki gün Kovid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybederken, baba Hasan Kılıçarslan (75) da Kovid-19’a bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitirdi.

Şehidin anne ve babası Kalkandere ilçesine bağlı Hüseyinhoca köyünde Kovid-19 tedbirleri altında defnedildi.

Şehidin anne ve babasının hayatını kaybetmesinin ardından Rize Valisi Kemal Çeber, valiliğin sosyal medya hesabından ayrı ayrı yayımladığı mesajlarda şehidin anne ve babasının hayatını kaybetmesi nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek başsağlığında bulundu.

Vali Çeber, mesajlarında “Ülkemiz için şehadet şerbeti içen Şehidimiz Muharrem Kılıçarslan'ın annesi Fatma Kılıçarslan annemizin Kovid-19 nedeni ile vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiştik. Aynı hastalıktan tedavi gören Şehidimizin Babası Hasan Kılıçarslan amcamızın da vefat ettiğini öğrenmiş olmak acımızı katladı. Merhume annemize ve merhum amcamıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Editör: HABER MERKEZİ