Geçtiğimiz günlerde çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve devam eden projeleri incelemek amacıyla Rize’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun programında dikkatleri çeken bir durum vardı.

Bakan Karaismailoğlu’nun İkizdere ilçesi ve İyidere Lojistik Limanı Projesi'nin yapılacağı alandaki ziyaretleri esnasında, beraberinde yer almayan ve o anlarda Instagram hesabından Rize’nin Çayeli ilçesi Şairler Deresi’nden paylaşımlarda bulunan Muhammed Avcı’nın, bu ziyaretlere neden katılmadığı ise merak konusu oldu.

Rize-Artvin Havalimanı ve İyidere Lojistik Merkezi gibi büyük projelerin başkahramanlarından olan Muhammed Avcı’nın siyasi açıdan da önemli olan bu ziyarete katılmaması akıllarda soru işaretleri bıraktı. 

Bakan Karaismailoğlu’nun programının ikinci gününde Milletvekili Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda ise tekrar aday olmayacağına dair açıklamalarda bulundu. 

Bakan Karaismailoğlu’na Rize programında Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak eşlik ederken, vekil Avcı ise o esnada Çayeli ilçesi Şairler Deresi’nden Instagram paylaşımı yaptı.

Muhammed Avcı'nın Bakan'ın Rize programı esnasında paylaştığı İnstagram durumu

Editör: HABER MERKEZİ