Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çifçti, Çayeli Belediyesi’nin resmi Facebook hesabını kullanarak, yapılan yorumlara cevap verdi.

Başkan Çiftçi yoruma verdiği cevapta “Seçimi kazanmamda köylere muhtarlık seçimleri için çıkanlar etkili oldu.” ifadelerini kullandı.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, nüfusu Çayeli kayıtlarında olmayan ve Çayeli’nde yaşan vatandaşlara seslendi. Çayeli Belediyesi resmi Facebook hesabından yayımlanan videoda konuşan Çiftçi, çeşitli sebeplerden dolayı nüfusunu köylere taşıyan vatandaşlara çağrıda bulundu.

Çiftçi’nin videosuna yorum yazan Fahri Avcı isimli vatandaş, “Sayın başkan, bir sohbet esnasında ben sana ikamet konusunu söyledim. “Ben ikametleri köye alan vatandaşlardan dolayı seçimi kazandım” dedin. Şimdi ne oldu da ikametlerini ilçe merkezine taşınmasını istiyorsun?” ifadelerini kullandı.

Başkan Çiftçi ise Çayeli Belediyesi’nin resmi hesabını kullanarak Avcı’ya karşılık verdi. Çiftçi cevap verdiği yorumda “Seçimi kazanmamda köylere muhtarlık seçimleri için çıkanlar etkili oldu.” cümlesine yer vererek şu ifadeleri kullandı:

"Değerli abim, doğrudur seçimi kazanmamda köylere muhtarlık seçimleri için çıkanlar etkili oldu. Bu benim kişisel meselem değil belediyenin kaybı olan gelirleri yeniden ilçeye kazandırmamız lazım. Siz nüfus müdürlüğü yaptınız bunu daha iyi bilirsiniz. Nüfusunu buraya taşımayan sizin için gelen paya ortak oluyor. Zaten Çayeli’nde oturuyor. Gerekirse biz kaybedelim Çayeli kazansın.”

Editör: HABER MERKEZİ