İshak Karahan yaptığı paylaşımda; "Çok bekledik, çok gayret ettik, sayısız mücadeleler verdik, söz verdik gecikince mahcup olduk ama artık hamdolsun son aşamaya geldik." ifadeleriyle projenin son aşamalarına geldiğini aktardı. 

Proje ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat ilgilendiği aktaran Karahan, Cumhur İttifaki ortağı MHP İlçe teşkilatına teşekkür etti.

İshak Karahan'ın açıklaması şu şekilde devam etti;

"İlçemizde yapımı için bizzat Cumhurbaşkanımız tarafından sözü verilen 50 Yataklı Hastane için ihalesi 10.02.2022 tarihinde yapılmak üzere, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan Proje İhalesi’nin ilanı EKAP’ta yayınlandı. 

Bizzat Sn Cumhurbaşkanımızın himayelerinde yürüyen bu süreçte emeği geçen herkese, başta Genel Başkan Yardımcımız Sn Hayati YAZICI olmak üzere ilimiz Milletvekillerine, İl Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine, Sağlık İl Müdürümüz Sn Mustafa Tepe başta olmak üzere ilimizde ve ilçemizde görev yapan tüm Sağlık Personeline, Sağlık Bakanımız ve Bakan Yardımcılarımıza, bu süreçte hiç bir zaman desteğini eksik eylemeyen Ak Parti̇ Çayeli İlçe Teşkilatımızın tüm paydaşlarına ve de Cumhur İttifakı paydaşımız MHP İlçe Teşkilatına ayrı ayrı şükranlarımı sunarım.

Yapılacak olan “Proje İhalesi” sonrasında çıkılacak olan “Yapım İhalesi”nin de her an takipçisi olacağız…"

Editör: HABER MERKEZİ