2019 Yerel Seçimlerde AK Parti’nin Çayeli ilçesinden İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan ve 2014-2019 arası Çayeli Belediyesi belediye meclis üyeliği yapan Mustafa Metin Salihoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çarpıcı ifadelere yer verdi.

Salihoğlu, MHP’li Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin, çalışan personeli aracılığıyla kendisine tehdit mesajı gönderdiğini iddia etti.

Salihoğlu, Başkan Çiftçi’nin, personeli ile kendisine “patronun ne yapmak istiyor, kafasını mı kırayım, zabıta mı göndereyim” diye ifadelerin yer aldığı sözlü mesajı gönderdiğini belirtti.

Belediye Başkanı Çiftçi’nin mesajını ciddiye almadığını belirten Salihoğlu paylaşımında, İsmail Hakkı Çiftçi’yi ve zabıtalarını iş yerinde ağırlamak istediğinin altını çizdi.

Salihoğlu’nun paylaşımda şu ifadelere yer aldı:

“Sayın başkan elemanım ile haber gönderiyorsun; patronun ne yapmak istiyor, kafasını mı kırayım, zabıta mı göndereyim diyormuşsun. Bunları şaka mahiyetine söylediğini düşünüyorum. Başkan, ne yapmak istiyorum;
Hani bas bas bağırarak AK Partili’lere hırsızsınız, çaldınız dedin ya,
Hani yerel TV kanalında canlı yayına çıkıp firmamı ve iş yerimi halk nezdinde küçük düşürmek için uğraşma çabaların vardı ya,
Hani iş yerimin dikiş atölyesinin resmini çekerek sahte hesaplardan yayınlayarak, küçük düşürerek halkı üzerime saldınız ya,
Bu saldırgan tavır ile sana karşı bir sevgi oluştu ve bu sevgiyi, aşkı sende tat diye aynısını yapmaya çalışıyorum.
Belli ki sen haz alamadın, tehdit ediyorsun. Şaka yerine koyduğum nazik tehdidin için seni ve zabıtalarını iş yerimde misafir etmeyi çok istiyorum.”

Editör: HABER MERKEZİ