Binnur Kaya, son dönemin en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda’da psikiyatrist Doktor Hanım karakteriyle büyük beğeni topluyor. Ancak başarılı oyuncunun özel hayatı da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Binnur Kaya evli mi? Binnur Kaya’nın sevgilisi var mı? Binnur Kaya’nın çocuğu var mı? İşte ünlü oyuncunun özel hayatı hakkında bilmeniz gerekenler.

Binnur Kaya Evli Mi?

Binnur Kaya evli mi sorusunun yanıtı hayır. Binnur Kaya, hiç evlenmemiştir. Özel hayatını göz önünde yaşamayan başarılı oyuncu doğa ve hayvan sevgisiyle bilinmektedir. Binnur Kaya, geçmişte bir röportajında evlilikle ilgili şöyle demiştir: "Evlilik bana göre değil. Evlilik kurumuna inanmıyorum. Ama birlikte olabileceğim biri varsa, onunla yaşayabilirim. Ama evlenmek zorunda değilim."

Binnur Kaya’nın Sevgilisi Var Mı?

Binnur Kaya’nın sevgilisi var mı sorusu da merak edilen bir diğer konu. Binnur Kaya, uzun süredir yalnız olduğunu belirtmiştir. Binnur Kaya, 2019 yılında katıldığı bir programda sevgilisi olmadığını söylemiş ve “Benim için aşk çok önemli ama aşkın tanımını yapamıyorum. Aşkın tanımını yapamadığım için de aşkı bulamadım” demiştir.

Binnur Kaya’nın Çocuğu Var Mı?

Binnur Kaya’nın çocuğu var mı sorusuna da cevap vermek gerekirse, hayır yok. Binnur Kaya, çocuk sahibi olmayı düşünmediğini ifade etmiştir. Binnur Kaya, bir röportajında çocuk sahibi olmama nedenini şöyle açıklamıştır: "Çocuk sahibi olmayı hiç düşünmedim. Çünkü çocuk sahibi olmak çok büyük bir sorumluluk. Ben kendime bile bakamazken, başka bir canlıya nasıl bakabilirim ki?"(Şerife Turhanlı)