Personel alımına ilişkin başvurular 27 Mart 2024 tarihi itibariyle başladı. Başvurular 5 Nisan 2024 tarihinde mesai bitiminde sona erecek.

Alınacak personel sayısı, nitelikler ve diğer şartlar şöyle:

6 adet Destek Personeli (Erkek):

1 - Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak, 2- 2022 KPSS P94 sınavından en az 60 puan almış olmak, 3- Son başvuru tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, 4- Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması veya tecilli olmak, 5- İlan tarihi itibariyle Hijyen Sertifikasına sahip olmak, 6- İlan tarihi itibariyle Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasına sahip olmak, 7- Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engelleri bulunmamak, (Atama halinde Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirmek gerekir.) 8- İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek, 9- Bu kapsamda istihdam edilecekler temizlik personeli olarak çalıştırılacaktır, 10- Temizlik personeli olarak göreve başlayacak personeller Üniversitemiz ve tüm bağlı birimlerinde (ilçeler dahil) genel alanlar, idari ve akademik ofisler, eğitim alanları, bahçe alanları, çevre düzenleme, taşıma vb. işlerde görevlendirileceklerdir.

6 Adet Destek Personeli (Kadın):

1-Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak, 2- 2022 KPSS P94 sınavından en az 60 puan almış olmak, 3- Son başvuru tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak 4- İlan tarihi itibariyle Hijyen Sertifikasına sahip olmak, 5- İlan tarihi itibariyle Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasına sahip olmak, 6- Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engelleri bulunmamak, (Atama halinde Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirmek gerekir.) 7- İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek, 8- Bu kapsamda istihdam edilecekler temizlik personeli olarak çalıştırılacaktır, 9- Temizlik personeli olarak göreve başlayacak personeller Üniversitemiz ve tüm bağlı birimlerinde (ilçeler dahil) genel alanlar, idari ve akademik ofisler, eğitim alanları, bahçe alanları, çevre düzenleme, taşıma vb. işlerde görevlendirileceklerdir.

8 Adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek):

Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak, 2- 2022 KPSS P94 sınavından en az 60 puan almış olmak, 3- Son başvuru tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, 4- Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması veya tecilli olmak, 5- 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşımak, 6- Geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, (Göreve başlayacak personelin göreve başlama tarihinde kimlik kartının geçerlilik süresinin dolmamış olması gerekir. Göreve başlama tarihi itibariyle süresi dolmuş kimlik kartına sahip adayların ataması gerçekleşmeyecektir.) 7- Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına sahip olmak, 8- Boy uzunluğu 170 cm’den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasında farkın 15’den fazla 13’den az olmalıdır (Örneğin boy uzunluğu 170 cm ise kilosu en fazla 70+15=85 kg ve en az 70-13=57 kg olmalıdır.) Bu durumu ilgili sağlık kuruluşlarından belgelendirmek gerekir, 9- Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, (Atama halinde Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirmek gerekir.) 10- Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak göreve başlayacak personeller Üniversitemiz ve tüm bağlı birimlerinde (ilçeler dâhil) ihtiyaca binaen görevlendirileceklerdir.
 

4 Adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın):

Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak, 2- 2022 KPSS P94 sınavından en az 60 puan almış olmak, 3- Son başvuru tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, 4- 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşımak, 5- Geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, (Göreve başlayacak personelin göreve başlama tarihinde kimlik kartının geçerlilik süresinin dolmamış olması gerekir. Göreve başlama tarihi itibariyle süresi dolmuş kimlik kartına sahip adayların ataması gerçekleşmeyecektir.), 6- Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına sahip olmak, 7- Boy uzunluğu 165 cm’den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasında farkın 15’den fazla 13’den az olmalıdır (Örneğin boy uzunluğu 165 cm ise kilosu en fazla 65+15=80 kg ve en az 65-13=52 kg olmalıdır.) Bu durumu ilgili sağlık kuruluşlarından belgelendirmek gerekir, 8- Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, (Atama halinde Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirmek gerekir.) 9- Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak göreve başlayacak personeller Üniversitemiz ve tüm bağlı birimlerinde (ilçeler dâhil) ihtiyaca binaen görevlendirileceklerdir.

1 Adet Büro Personeli (Kadın):

Lisans mezunu olmak, 2- 2022 KPSS P3 sınavından en az 60 puan almış olmak, 3- Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak, 4- İlan tarihi itibariyle Çocukta Temel İhtiyaçlar, Çocukla İletişim, 0-72 Ay Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Sertifikalarına sahip olmak, 5- Belgelendirmek kaydı ile Kreş alanında deneyime sahip olmak.

1 Adet Büro Personeli (Kadın):

Lisans mezunu olmak, 2- 2022 KPSS P3 sınavından en az 60 puan almış olmak, 3- Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak, 4- İlan tarihi itibariyle İlk Yardım, Afet ve Acil Durum Farkındalığı ile Afet Bilinci Eğitimi Sertifikalarına sahip olmak.

1 Adet Büro Personeli (Kadın):

1-Lisans mezunu olmak, 2- 2022 KPSS P3 sınavından en az 60 puan almış olmak, 3- Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak, 4- İlan tarihi itibariyle İş Yaşamında Sosyal Medya Kullanımını Geliştirme ve Uyum Eğitimi, İş ve Sosyal Hayatta iletişim ve Diksiyon Sertifikalarına sahip olmak, 5- Belgelendirmek kaydı ile Halkla İlişkiler Alanında deneyim belgesine sahip olmak,

1 Adet Büro Personeli (Erkek):

1- E-Ticaret ve Pazarlama Programı Önlisans mezunu olmak, 2- 2022 KPSS P93 sınavından en az 60 puan almış olmak, 3- Son başvuru tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, 4- Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması veya tecilli olmak, 5- İlan tarihi itibari ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Eğitimi, Pazarlama Yönetimi, Dış Ticaret Uzmanlığı, Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Sertifikalarına sahip olmak, 6- Belgelendirmek kaydı ile E-Ticaret-Ticaret alanında deneyime sahip olmak,
 

1 Adet Büro Personeli (Erkek):

Lisans mezunu olmak, 2- KPSS P3 sınavından en az 60 puan almış olmak, 3- Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması veya tecilli olmak, 4- İlan tarihi itibari ile Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü), Arıcılık ile Hijyen sertifikalarına sahip olmak. 5- Belgelendirmek kaydı ile Arıcılık alanında deneyim belgesine sahip olmak.
 

1 Adet Büro Personeli (Erkek);

1- Müzik alanında Lisans mezunu olmak, 2- 2022 KPSS P3 sınavından en az 60 puan almış olmak, 3- Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması veya tecilli olmak, 4- Belgelendirmek kaydı ile 03,04 ve 05 yaş çocuklarında müzik eğitimi alanında deneyim belgesine sahip olmak. 5- İlan tarihi itibari ile Okul Öncesi çocuklar için Ritim İçinde Oyun ve Pedagojik Formasyon Belgelerine sahip olmak.

Genel Şartlar:

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

Lisans mezunları için 2022 KPSS P3, Önlisans mezunları için 2022 KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için ise 2022 KPSS P94 puanına sahip olmak. 4. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak,