Bayburt Belediyesi'nin desteğiyle Memur-Sen Bayburt Şubesi tarafından düzenlenen Liselerarası Kompozisyon Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. Şehit Nusret Parkı'nda düzenlenen törene Belediye Başkan Vekili Mustafa Akbaş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve Memur-Sen İl Temsilcisi Kenan Turan katıldı.

Kudüs konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Belediye Başkan Vekili Mustafa Akbaş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve Memur-Sen İl Temsilcisi Kenan Turan tarafından takdim edildi.

Törende konuşan Belediye Başkan Vekili Mustafa Akbaş, Memur-Sen'in bu tür etkinliklerle öğrencilerin milli ve manevi değerlerini geliştirmeye katkıda bulunduğunu belirterek, "Bu yarışmayı düzenleyen Memur-Sen Bayburt Şubesi'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ise Kudüs'ün tarihi ve kültürel açıdan önemli bir şehir olduğunu belirterek, "Bu yarışma vesilesiyle öğrencilerimiz Kudüs hakkında bilgi edinme ve düşüncelerini ifade etme imkanı buldular. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Törende ayrıca Kudüs ile ilgili şiirler okundu ve ilahi grubu tarafından ilahiler seslendirildi.

Kaynak: Haber Merkezi