AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçüköğlu, Enerji Kentleri Birliği Başkanlığı'na seçilen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Küçüköğlu, Sekmen'in yeni görevinde başarılar dileyerek, "Erzurum'umuzun ve ülkemizin kalkınması için önemli bir görev üstlenen Enerji Kentleri Birliği'nin başkanlığına seçilmenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Eminim ki siz, tecrübeniz ve vizyonunuzla bu önemli görevi büyük bir başarıyla yerine getireceksiniz" dedi.

Küçüköğlu, Erzurum'un enerji alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu da belirterek, "Erzurum'umuz, yenilenebilir enerji kaynakları bakımından oldukça zengin bir şehirdir. Güneş enerjisi, rüzgar enerjisi ve jeotermal enerji gibi alanlarda önemli yatırımlar yapılmaktadır. Enerji Kentleri Birliği Başkanlığı'yla birlikte bu yatırımları daha da geliştirerek Erzurum'umuzu bir enerji şehri haline getirmek için birlikte çalışacağız" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise Küçüköğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Enerji Kentleri Birliği Başkanlığı'na seçilmemden dolayı beni tebrik etmeniz için gelmenizden dolayı teşekkür ederim. Bu önemli görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden geleni yapacağım. Erzurum'umuzun enerji alanında önemli bir yere sahip olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Ziyarette Küçüköğlu'na AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Kaynak: Haber Merkezi