Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaptığı yazılar açıklamada:, Perşembe’de kurulan gönül sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Perşembe’ye yeni dönemde çok sayıda projelerinin olacağını aktaran Başkan Güler, “Perşembe’mizi Karadeniz’in çekim merkezlerinden biri haline getireceğiz” dedi.

Dur durak bilmeden ilçe ilçe, mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe’de düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluştu. AK parti Perşembe Belediye Baykan Adayı Cihat Albayrak’ın ev sahipliğinde Perşembe meydanında düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Samsun'da sebze yüklü kamyonetin çarptığı otomobilin sürücüsü yaralandı Samsun'da sebze yüklü kamyonetin çarptığı otomobilin sürücüsü yaralandı

“BİZDE LAF ÇOK OLMAZ İŞ ÇOK OLUR”

Alana gelen ve vatandaşları selamlayan Başkan Güler, burada yaptığı konuşmada bu zamana kadar Perşembe’ye yapılan yatırımlar ve yeni dönem de hayata geçirecekleri projelerden bahsetti.

Perşembe’yi bir yıldız yapacaklarını aktaran Başkan Güler, “31 Mart’tan sonra mutluluğumuzu sizlerle paylaşıp hizmetlerimizle Perşembe’mizi bir yıldız yapacağız. Bizde laf çok olmaz iş çok olur. Bu sebeple Cihat Albayrak kardeşim ne derse ben altına imzamı atıyorum. Bu çalışmaları hep birlikte yapacağız.” diye konuştu.

Başkan Güler, Perşembe’de tekne üretimi için kompozit fabrikası, Halk Ekmek Fabrikası ve Aktif Karbon Fabrikalarının hizmete gireceğini ayrıca Perşembe ilçesi açısından önemli bir hatıraya sahip Vona Otel’i tekrar ilçeye ve turizme kazandıracaklarını kaydetti", dedi

434147888 3780949662119928 6515651264346447319 N

Kaynak: Haber Merkezi